Organix Kukui Oil Defrizz Shampoo 385ml

Organix Kukui Oil Defrizz Shampoo 385ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Kukui Oil Defrizz Shampoo 385ml

30127

022796914217

5/1
52.88 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Kukui Oil Defrizz Shampoo 385ml :

Organix Kukui Oil Defrizz Shampoo 385ml

Marka Adı : Organix

Ürün Adı : Organix Kukui Oil Defrizz Shampoo

Ürün Miktarı : 385 ml.

Ürün Özellikleri : Elektriklenen, kabaran tüm saç tiplerinin kullanımına uygun olarak geliştirilmiş bir şampuandır. Nemini kaybettiğinden havadaki nemi alarak saçların kabarmasını önlemeye yardımcı olabilmek için saçlarda nemi hapseder. Saçlara, rutubete karşı direnç kazandırmaya yardım eder. Formülünde paraben ve sülfat bulunmaz.

Sonuç : Kabarma ve elektriklenme karşıtı bakım sağlamaya yardımcı şampuandır.

Kullanım Şekli : Islak saçlara uygulayarak köpürtün ve durulayın. Serinin diğer ürünleriyle destekleyebilirsiniz.

İçerik : Su (Aqua), sodyum € 14.16 olefin sülfonat, kokamidopropil betain, PPG-2 hidroksietil Coco / Isostearamide, Glikol Distearat, Aleurites Moluccana (Kukui) tohumu yağı, sodyum kokoil izetiyonat, dimetikon, Coco-Betain, loret-4, Laureth- 23, PEG-12 dimetikon, PEG-23M, Polyquaternium-10, PEG-150 Pentaeritritol Tetrastearat, PEG-6 Kaprilik / Kaprik Gliseridler, Sodyum Klorür, üre, iyodopropinil butilkarbamat, sitrik asit, koku (Parfüm), Sarı 5 (Cl 19140), Sarı 6 (CI 15985).

Görüntümüz bizim için çok önemlidir. Özellikle saçlarımız güzelliğimizin en önemli parçasıdır. Ancak saçlarımız maalesef her zaman istediğimiz gibi görünmeyebilir, farklı nedenlere bağlı olarak saç sorunları yaşayabiliriz. Kadınlar da sıklıkla görülen saç sorunlarından biri de kabarmadır. Kuru saçlar havadaki rutubeti emerek kabarabilir ve kötü bir görünümün ortaya çıkmasına neden olabilir. Bu nedenle uygun ürünlerle saçları neme doyurarak daha düzgün görünmelerini sağlayabiliriz.

Organix Kukui Oil Defrizz Shampoo, saçlarınızı temizlerken nemi saç tellerine hapsetmeye ve elektriklenmeyi önlemeye yardımcı bir şampuandır. Doğru ve düzenli kullanımla saçlarınızın daha kolay şekillenebilmesi, daha parlak ve yumuşak görünmesini sağlamaya yardımcı olabilirsiniz.

İçeriğinde bulunan bitkisel özler ve yağlar ile saçlara doğanın canlılığını yansıtmaya yardımcı olan şampuan ile siz de elektriklenmiş, kabaran saçlara karşı savaşabilirsiniz.

Organix markası çok uzun yıllardır saç bakımı için araştırmalar yapmakta ve ürünler geliştirmektedir. Geliştirmiş olduğu ürünler ile marka size en iyisini sunabilmek için çalışmakta ve farklı saç sorunlarınıza ve ihtiyaçlarınıza yönelik ürünler tasarlamaktadır.

Kukui oil yağı içeren serisi ile de saçlarınızı yatıştırarak daha parlak, pürüzsüz ve sağlıklı bir görünüm vermeyi hedeflemektedir. Havadaki nemi emerek kabarmalarını önlemeye yardımcı olan şampuan ile saçlarınızda arzuladığınız görünümü yakalayabilirsiniz.

Organix Kukui Oil Defrizz Shampoo 385ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Kukui Oil Defrizz Shampoo 385ml

52.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim