Organix Lemon Highlights Conditioner 385 ml Sarı Saçlar İçin Saç Bakım Kremi

Organix Lemon Highlights Conditioner 385 ml Sarı Saçlar İçin Saç Bakım Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Lemon Highlights Conditioner 385 ml Sarı Saçlar İçin Saç Bakım Kremi

30117

022796914422

5/1
52.88 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Lemon Highlights Conditioner 385 ml Sarı Saçlar İçin Saç Bakım Kremi

Organix Lemon Highlights Conditioner 385 ml Sarı Saçlar İçin Bakım Kremi

Marka Adı: Organix

Ürün Adı: Organix Lemon Highlights Conditioner Sarı Saçlar İçin Saç Bakım Kremi

Ürün Miktarı: 385 ml

Ürün Özellikleri: Tüm saç tipleri için idealdir. Doğal, boyalı, gölgeli tüm sarı saçların kullanımına uygundur. Peroksit ve renklendirici içermeyen bir formüle sahiptir. İçeriğinde yer alan limon özleri ile saça parlaklık ve canlılık katmaya, saçın rengini belirginleştirmeye ve ışıltısını artırmaya çalışır. Renk bozukluklarını ortadan kaldırmayı hedefler.

Sonuç: Sarı saçlara bakım sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Şampuanlanmış ve durulanmış saçlara, özellikle uç kısımlara yoğunluk vererek, uygulanır. 3-5 dakika süren bir bekleme süresinden sonra durulanır. Göz ile temasından kaçınılması gerekir.

İçerik:Water (Aqua), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Cetyl Alcohol, Glycerin, Ceteareth-20, Citrus Limon (Lemon) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Citrus Limon (Lemon) Fruit Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower/Leaf Extract, Citrus Aurantifolia (Key Lime) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Extract, Lactic Acid, Glycol Distearate, Glycol Stearate, Dimethicone, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Polyquaternium-37, Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, PPG-1 Trideceth-6, Isopropyl Alcohol, Propylene Glycol, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Yellow 5 (CI 19140).

Sarı, ışıl ışıl parlayan saçlara sahip olmak, çoğu kadının hayalidir. Sarı saçlar, gerçekten de havalı görünür.

Organix Lemon Highlights Conditioner 385 ml Sarı Saçlar İçin Bakım Kremi

Ancak sarı saçların bakımı özen gerektirir, özellikle de boyalı veya açıcı ile rengi açılmış sarı saçların bakımına dikkat etmek gerekir. Sarı saçlar, ışıltı ile parladığında göz alıcı ve ilgi çekici görünür. Ancak sarı saçların ışıltısını artıracak ürünlere ulaşmak, her zaman kolay değildir.

Deniz ve havuz suyu, güneş ışınları, değişen hava şartları gibi birtakım etkenler, saçın renginde soluk, donuk veya cansız bir görünüme sebep olabilir.

Organix Lemon Highlights Conditioner, sarı saçlar için özel tasarlanmış olan bir bakım kremidir. Sarı saçların parlaklığını ve ışıltısını artırmaya çalışır. Saçın rengini belirginleştirmeye, çevresel faktörlerden ötürü saçta görülen renk bozukluklarını ortadan kaldırmaya yardımcı olur.

Serinin diğer tamamlayıcı ürünleriyle beraber, saç bakımınızı tamamlayabilirsiniz. Organix Lemon Highlights Shampoo 385 ml Sarı Saçlar İçin Saç Bakım Şampuanı, saç bakımınızda size yardımcı olabilir.

Organix Lemon Highlights Conditioner, Turuncu Kasa’ da uygun fiyata satılmaktadır. Sitemizdeki indirim kampanyalarını takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Lemon Highlights Conditioner 385 ml Sarı Saçlar İçin Saç Bakım Kremi

52.88TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim