Organix Moroccan Argan Oil Kuru ve Sert Saç Extra Argan Yağı 100ml

Organix Moroccan Argan Oil Kuru ve Sert Saç Extra Argan Yağı 100ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Moroccan Argan Oil Kuru ve Sert Saç Extra Argan Yağı 100ml

30131

22796976161

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Moroccan Argan Oil Kuru ve Sert Saç Extra Argan Yağı 100ml

Organix Moroccan Argan Oil Kuru ve Sert Saç Extra Argan Yağı

Marka Adı: Organix

Ürün Adı: Organix Moroccan Argan Oil Kuru ve Sert Saç Extra Argan Yağı

Ürün Miktarı: 100ml

Ürün Özellikleri: Zarar görmüş, yıpranmış ve kurumuş saçlara bakım sağlamaya çalışan bir üründür. Saç tellerini beslemeye, yenilemeye ve onarmaya yardımcı olur. Saça parlaklık, yumuşaklık ve canlılık katmaya, en inatçı saçlarda bile yumuşama sağlamaya çalışır. Saçın eski, sağlıklı haline dönmesinde etkilidir ve saça yoğun nem desteği sağlar.

Sonuç: Kuru ve sert yapıdaki saçlara bakım sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Banyo sonrasında nemli saçınızın uç kısımlarına bir miktar yağı uygulayabilirsiniz.

İçerik: Cyclotetrasiloxane, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, C12-15 Alkyl Benzoate, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Fragrance (Parfum), Yellow 11 (CI 47000), Red 17 (CI 26100).

Saçları boyatmak, rengini açtırmak, kimyasal içerikli ürünler kullanmak saçların yıpranmasına, saç tellerinin kalınlaşmasına sebep olabilir. Yıpranan saç kabarmaya, elektriklenmeye ve sağlıksız görünmeye başlar.

Nemini ve canlılığını yitirmiş saçları taramak da, şekil vermek de oldukça zordur. Cansız, sert, yıpranmış saçlar, bakımsız ve özensiz görünmenize neden olabilir. Oysa sağlıklı saçlar, her zaman daha güzel, bakımlı ve özenli görünmenizi sağlar.

Organix Moroccan Argan Oil Kuru ve Sert Saç Extra Argan Yağı, sağlığını yitirmiş saçlar için geliştirilmiş bir üründür. Zarar görmüş, yıpranmış, kuru ve sertleşmiş saçların bakımını sağlamaya, saç tellerini içten beslemeye ve onarmaya yardımcı olur. Saçlara nem desteği sağlar, en inatçı saçlara bile yumuşaklık sağlamaya çalışır.

Saçı UV ışınlarına ve ısıveren şekillendiricilere karşı korumayı amaçlar. Kuru, kabaran ve yıpranmış saçlara, sağlığını ve hacmini kazandırmaya çalışır.

Organix markasına ait saç bakım ürünleriyle, saç bakımınızı tamamlayabilirsiniz.

Organix Luxurious Moroccan Argan Creme Shampoo 385 ml Ekstra Nemlendirici Krem Şampuan,

Organix Luxurious Moroccan Argan Creme Conditioner 385 ml Ekstra Nemlendirici Saç Kremi ürünlerini de inceleyebilirsiniz.

Organix Moroccan Argan Oil Kuru ve Sert Saç Extra Argan Yağı, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür. Sitemizdeki kampanyaları takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Moroccan Argan Oil Kuru ve Sert Saç Extra Argan Yağı 100ml

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim