Organix Sea Mineral Moisture Shimmering Sprey 118 ml

Organix Sea Mineral Moisture Shimmering Sprey 118 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Organix Sea Mineral Moisture Shimmering Sprey 118 ml

30138

22796916976

5/1
71.08 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Organix Sea Mineral Moisture Shimmering Sprey 118 ml

Organix Sea Mineral Moisture Shimmering Sprey 385 ml:

Marka Adı : Organix

Ürün Adı : Organix Sea Mineral Moisture Shimmering Sprey

Ürün Miktarı : 118ml.

Ürün Özellikleri : Saçlara uygulanan kimyasal işlemlerin sonucunda oluşan çatallaşmış görünümlerde düzelme sağlamaya yardımcı, parlaklık veren spreydir. Saçlarınıza yumuşaklık ve nem verir. Deniz mineralleri içeren saç spreyi tüm saç tiplerinin kullanımı için uygun özelliktedir.

Sonuç : Neme ihtiyaç duyan, çatallaşmış saçlara parlaklık vermeye yardımcı spreydir.

Kullanım Şekli : Saçlarınızı şekillendirdikten sonra uygulanarak ışıltı verilebilir, hafif ıslattığınız saçlara da daha fazla nem vermek için kullanabilirsiniz. Kullanmadan önce aynı serinin şampuanı ve saç kremini kullanarak saçlarınızda en iyi etkiyi sağlayabilirsiniz.

İçerik : Siklotetrasilikon, siklopentasiloksan, 12-15 Alkil benzoat, Gliserin, Deniz Suyu, Kappaphycus Alvarezii (Yosun) Özü, Spirulina Maxima (Yosun) Özü, Laminaria Digitata (Deniz Kelp) Özü, Fenil trimetikon, Su (Aqua), Butylene Glikol, Propilen Glikol , Parfüm (Parfüm).

Kadınlar da erkekler de saçlarına farklı bir önem verirler. Yapılan bakımlar ile saçların daha sağlıklı ve düzgün bir yapıya kavuşması sağlanabilir. Önemli olan saçın yapısının bilinerek buna uygun olan ürünlerle bakımının yapılmasıdır.

Her insanın tıpkı cildi gibi saçları da farklı yapıdadır ve bu yapı içeriden ya da dışarıdan bazı faktörlerden etkilenerek farklı sorunlar görülmesine neden olabilmektedir. Kimyasal uygulamalar saçlarınızın hasarlanmasına, özellikle daha hassas olan uç kısımlarının çatallaşmasına neden olabilmektedir.

Güzelleşmek ve değişiklik beklentisi ile saçlarımızı boyatırız, röfle, perma ya da düzleştirme işlemleri yaptırırız bu işlemler daha güzel hissetmemizi sağlayabilir ancak saçlarımızın yıpranmasına da neden olabilmektedir. Kimyasallar kullanılarak yapılan bu işlemler saçların kurumasına, yıpranmasına ve özellikle uç kısımlarda çatallaşmış bir görünüm oluşmasına neden olabilmektedir.

Organix Sea Mineral Moisture Shimmering Sprey, saçlarınıza nem, parlaklık ve canlılık vermeye şekillenmiş saçlara ışıltı kazandırmaya yardımcıdır.

Deniz mineralleri ile formüle edilmiş, parlaklık vermeye yardımcı sprey ile saçlarınıza ihtiyacınız olan tamamlayıcı bakımı sağlayabilirsiniz. Organix Sea Mineral Moisture Shampoo 385ml,Organix Sea Mineral Moisture Conditioner 385ml, Organix Sea Mineral Moisture Surge Deniz Mineralli Yoğun Bakım Maskesi kullanarak temizlik ve bakımı yapılmış saçlarda uygulandığında daha etkili sonuçlar sağlamanıza yardımcı olabilir.

Organix Sea Mineral Moisture Shimmering Sprey 118 ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Organix Sea Mineral Moisture Shimmering Sprey 118 ml

71.08TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim