Babe Iqualogy White Intensive Skin Tone Unifying Serum 30 ml

Babe Iqualogy White Intensive Skin Tone Unifying Serum 30ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Babe Iqualogy White Intensive Skin Tone Unifying Serum 30ml
  • Babe Iqualogy White Intensive Skin Tone Unifying Serum 30ml

Markası : Babe Ürünlerini Gör

41716

8437014389203

55
432.2 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Babe Iqualogy White Intensive Skin Tone Unifying Serum 30 ml

Marka Adı: Babe

Ürün Adı: Babe Iqualogy White Intensive Skin Tone Unifying Serum

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri:

- Cilt yüzeyinde çeşitli nedenlerle ortaya çıkan kahverengi lekelerin görünümlerini hafifletmeye ve yeni lekelerin oluşumlarının önüne geçmeye yardım etmek üzere özel olarak formüle edilmiş bir serumdur.

- İçeriğindeki renk açıcı bileşenlerle cilt yüzeyinde bulunan kahverengi lekelerin renginin açılmasını ve cildin daha taze bir görünüm kazanmasını sağlamaya destek olur.

- İçeriğindeki bileşenlerle cildin beslenmesine, nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olmaya çalışır.

- Ürün içeriğinde mineral yağ ve boyar madde bulunmamaktadır.

- Cilt tonu eşitsizliklerinin giderilmesine yardımcı olur. Cilt tonunun eşitlenmesine ve cildin aydınlanmasına destek olur.

- Cilde aydınlık kazandırmaya, cilt yüzeyini daha duru ve taze bir görünüme kavuşturmaya çalışır.

- Hasar görmüş, yıpranmış cilt dokusunun yeniden yapılandırılmasını, tazelenmesini destekler.

- Güneşin sağlığımıza ve cildimize faydaları tartışmasızdır, daha doğrusu tartışmasızdı! Ancak ozon tabakasındaki delinmelerle artık zararlarından da bahsetmek gerekmektedir. Güneşin zararlı UVA ve UVB ışınları, cilde ciddi zararlar verebilmekte, cilt yüzeyinde lekelenmelere, erken yaşlanma belirtilerine, cilt tonunda değişimlere, renk tonu eşitsizliklerine, sivilce ve siyah nokta oluşumlarına neden olabilmektedir.

- Güneş ışınlarının dışında hamilelik ve yaşlılık gibi faktörler de ciltte leke oluşumuna neden olabilmektedir. Kahverengi lekeler birçok nedene bağlı olarak ortaya çıkabilir.

- Kahverengi cilt lekeleri, kontrol altına alınmadığı sürece koyulaşabilir ve yok olması daha zor bir hal alabilir. Bu nedenle cilt tipine uygun bir leke önleyici krem kullanılarak bu lekelerin kontrol altına alınmaları gerekmektedir.

- Cilt lekelerinin oluşumunun önüne geçebilmek için güneş ışınlarına doğrudan maruz kalmamak, cildi güneş ışınlarına karşı olabildiğince korumak gerekmektedir.

41716a.jpg

Kullanım Şekli: Ürünü yüz ve boyun bölgesine parmak uçlarınızla nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Sadece birkaç damla kullanmak yeterli olacaktır.

Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa kullanıma uygundur.

Ürün içeriği: 

MELANIN-INHIBITING MARINE PEPTIDE 3% NIACINAMIDE 2.50%- WHITE 360* 2% - HYDROXYTYRO- SOL 2% - VITAMIN E 0.25% LACTIC ACID 0.20% ES PÉPTIDO MARINO MELA-INHIBIDOR 3% NIACINA- MIDA 2.5%- WHITE 360 2% HIDROXITIROSOL 2% VITAMINA E 0.25% - ÁCIDO LÁCTICO O.20% - INGREDIENTS: AQUA BUTYLENE GLYCOL CYCLOPENTASILOXANE - DIGLYCERIN NIACINAMIDE - OLIVE OIL PEG-7 ESTERS- EN GLYCERIN MALTODEXTRIN DICTYOPTERIS MEMBRANACEA EXTRACT PISUM SATIVUM EXTRACT SUCROSE DILAURATE SODIUM COCOYL GLUTAMATE OLEA EUROPAEA FRUIT EXTRACT LECITHIN - TOCOPHEROL - TO- COPHERYL ACETATE LACTIC ACID BIS-PEG/PPG-20/20 DIMETHICONE DIMETHICONE ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER - POLYSILICONE-11 - POLYGLYCERIN-3 - HYDROXYPROPYL METHYLCELLULO- SE DECYL GLUCOSIDE SORBITOL ETHYLHEXYLGLYCERIN PARFUM ALCOHOL DENAT. - XANTHAN GUM- CAPRYLYL GLYCOL - HEXYLENE GLYCOL GLYCERYL CAPRYLATE - PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDRO- XYHYDROCINNAMATE PHENOXYETHANOL DISODIUM EDTA SODIUM HYDROXIDE C.N.177039.4 203

Babe markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

 

Yorumlar
E** K**
09.03.2022
harika

2 hafta gibi bir süredir kullanıyorum ve etkisini görmeye başladım bile yüzümdeki lekelerin çoğu azalmaya başladı. bitince tekrar almayı düşünüyorum. harika

K** G**
08.03.2022
Çok memnunum.

Çok güzel bir serum hem nemlendirdi hem cildi parlak yapıyor.

E** Y**
08.03.2022
çok güzel

Çok güzel bir serum hem nemlendirdi hem cildi parlak yapıyor.

h** t**
03.03.2022
memnun kaldım

memnuniyet verici bir ürün.

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Babe Iqualogy White Intensive Skin Tone Unifying Serum 30 ml

432.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim