Carlson Fish Oil Omega 3 Balık Yağı Şurubu Portakal Aromalı 200 Ml

Carlson Fish Oil Balık Yağı Şurup 200ml (Portakal Aromalı)
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Carlson Fish Oil Balık Yağı Şurup 200ml (Portakal Aromalı)

Markası : Carlson Ürünlerini Gör

3318

8697781960092

5/1
594.5 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Carlson Fish Oil Balık Yağı Şurup 200ml (Portakal Aromalı) :

Carlson Fish Oil Balık Yağı Şurup 200ml (Portakal Aromalı) :

Balık ve balık yağı, insan vücudu için önemli bir besin kaynağıdır,

Carlson Fish Oil Balık Yağı Şurup, İçinde omega yağasitlerinden olan DHA ve EPA barındıran, portakal aroması ilelezzetlendirilmiş bir şuruptur. Norveç’te işlenmiştir veşişelenmesi de yine Norveç’te yapılmıştır.

EPA (eikosapentaenoik asit) çoklu doymamış yağ asitlerinden biridir ve çoğunlukla yağlı balıklarda daha fazla bulunur, omega 3 asitlerindendir.

DHA (dokosahekseonikasit), Omega 3 asididir,

Soğuk su balıklarından üretilmiştir.

Ayrıca bazı balıkyağlarında bulunan ağır metallerin hiçbirini içermemektedir.

Tazeliğini, etkilerini çok daha iyi muhafaza edebilmek için E vitamini ilave edilmiştir, koyu renk şişe içerisindedir ve kapağı nitrojenile mühürlenmiştir.

Carlson Fish Oil Balık Yağı Şurup 200ml (Portakal Aromalı)

Lezzeti de çok güzeldir; 2005 yılında Üstün Tat ödülü almıştır. Arzuya göre balık yağını yemeklere ve salatalara da ilave ederek kullanabilirsiniz.

Her bir tatlı kaşığı ; omega 3 yağ asidi olarak toplam, 1600 mg yağ asidi içerir.

"Balıklar, yapılarında yüksek düzeyde protein içermeleri,proteinlerinin biyolojik değerinin çok yüksek olması, insanların ihtiyaç duyduğu yağ asitlerini içermeleri, yüksek düzeyde mineral ve vitamin kaynağı olmaları, etlerdeki bağ dokusunun azlığı ve kolay sindirilmesi nedeniyle insanlar için önemli bir besin kaynağıdır. Balık eti aynı zamanda insanlarınseverek tükettikleri son derece lezzetli bir gıdadır. Balık etlerinin lezzeti, protein ve yağ içeriği ile yakından ilişkili olup, bu bileşenlerin mevsimsel olarak değişimleri hem tüketicinin tercihini, hem de işlenmiş ürünün kimyasalkalitesini etkileyen temel faktörlerden biridir.

Doymamış yağ asitleri içerisinde çok doymamış yağ asitleri olarak bilinen HUFA (EPA, eikosapentaenoik asit, 20:5ω3 ve DHA,dokosaheksaenoik asit, 22:6ω3)’nın en iyi kaynağı balıklardır.” (1)

İçerik:

EPA; 800mg.

DHA;500mg.

DİĞER OMEGA 3-YAĞ ASİTLERİ;300mg.

DOĞAL E VİTAMİNİ;10 IU

A ve D vitaminleri içermez.

Carlson Fish Oil Balık Yağı Şurup , yemeklerle beraber 1 - 3 tatlı kaşığı alabilirsiniz, kullandıktan sonra kapağını sıkıca kapatarak buzdolabında saklayınız. Omega 3 duyarlılığı olan kişilerde kullanılmamalıdır.

Carlson Fish Oil Balık Yağı Şurup 200ml (Portakal Aromalı),Turuncu Kasa’da satılan uygun fiyatlı bir üründür. Sitemizde satılan ürünlerin kampanya ve indirimlerini, ucuz fiyatları kaçırmayın.

Kullanım aralığı

0-1 Yaş 2,5 ml (1 çay laşığı), 1-7 Yaş 5 ml (1 tatlı kaşığı), 7 Yaş üzeri ve Yetişkinlerde 10 ml (2 tatlı kaşığı), Hamile ve Emzirenlerde 5 ml (1 tatlı kaşığı)

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Carlson Fish Oil Omega 3 Balık Yağı Şurubu Portakal Aromalı 200 Ml

Bu kategorinin en çok bakılanları

594.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim