Clinique Pop Matte Lip Colour and Primer 3,9 gr

Clinique Pop Matte Lip Colour and Primer 3.9g
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Clinique Pop Matte Lip Colour and Primer 3.9g

42028

020714832988

5/1
127.12 TL
Renk
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Marka Adı: Clinique

Ürün Adı: Clinique Pop Matte Lip Colour and Primer

Ürün Miktarı: 3.9g

Ürün Özellikleri:

-Clinique ruj, dudaklarınızda renklenme sağlamaya ve pürüzsüz bir görünüm sağlamaya destek olmak üzere tasarlanmıştır.

-Yoğun pigmenti formülüne rağmen hafif bir yapısı vardır. Dudaklarınızda ağırlık hissi yapmaz ve size rahatsızlık vermez. Ruj kullanımını sizin için keyifli bir hale getirmeyi amaçlar.

-Mat ruj, kremsi yapısı sayesinde dudaklarınızı nemlendirmeye destek olur. Özel formülü sayesinde dudaklara kolaylıkla sürülür ve etkili bir yumuşaklık sağlayabilir.

- Farklı ruj renkleri mevcuttur. Ten renginize yakışacak bir ruj seçimi yapabilirsiniz.

-Clinique mat ruj, kolay sürülümü ile uygulamayı kolay hale getirmeyi amaçlar. Özellikle kremsi ruj yapısı mat rujların neden olduğu kuruluk hissinin önüne geçmeyi amaçlar.

- Ruj sürme teknikleri ve basit birkaç makyaj hilesi ile siz de profesyonel bir görünüm elde edebilirsiniz. Rujun dudakta hoş görünmesi için dudaklarınızı düzenli olarak nemlendirmeniz önemlidir.

-Clinique mat ruj hem renkleri ile hem de kremsi yapısı ile günlük ve özel gün makyajlarınızın vazgeçilmez parçalarından biri olacak gibi görünüyor.

- Uzun süre kalıcılık vadeden kaliteli ruj makyajınızı etkileyici bir hale dönüştürür. Pek çok kişi için kusursuz bir makyajın olmazsa olmazı rujlardır. Gerçekten de dudaklarınız yüzünüzün en ilgi çeken alanlarından birisidir.  

-Son dönemlerde mat ruj kullanımı oldukça yaygınlaştı. 

-Ruj seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken püf noktalardan biri de yaptığınız makyajı tamamlayacak renkte olmasına dikkat etmektir. Rujun mat ya da parlak olması da makyajınızın tarzını etkiler.

- Bir makyaj önerisi olarak; pembe tonlarında rujlar daha doğal bir görünüm sağlar ve günlük makyajlarda tercih edilebilir. Fresh ve genç bir görünüm elde etmek isteyenler için hoş bir alternatiftir. Bordo ruj renkleri ve kırmızı rujlar ise daha iddialı görünüm elde etmek isteyenler tarafından tercih edilebilir. Özel gün makyajlarının da sıklıkla kullanılır.

Kullanım Şekli: Mat ruj nasıl sürülür? Dudaklarınıza kolaylıkla uygulama yapabilirsiniz. Arzunuza göre dudak kalemi ile dudağınızı çevreledikten sonra rujunuzu sürebilirsiniz. Böylece rujunuzun taşmasının da önüne geçebilirsiniz.

Kullanım Sıklığı: İstediğiniz sıklıkta uygulayabilir ve etkileyici bir görünüm elde edebilirsiniz.

Clinique markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Clinique Pop Matte Lip Colour and Primer 3,9 gr

127.12TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim