DDF Ultra Lite Oil Free Moisturizing Dew Cream 48 ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : DDF Ürünlerini Gör

4628

60748008140

55
267.46 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DDF Ultra Lite Oil Free Moisturizing Dew Cream 48 ml

4628

Marka Adı : DDF

Ürün Adı : DDF Ultra Lite Oil Free Moisturizing Dew Cream 

Ürün Miktarı : 48 ml

Ürün Özellikleri :Normalden yağlı dönük, hassas ciltleri etkili şekilde nemlendirerek, korumaya yardımcı, cildi rahatlatıcı, yağsız bir kremdir. Cilt tarafından kolayca emilerek cildi besler ve rahatlatır.

Yağ içermediğinden yağlanmaya yol açmaz, hassas ciltlerde de kullanıma uygundur.

Sonuç : Nem kazanarak rahatlamış ve güçlenmiş cilt.

Kullanım Şekli : Sabah ve veya akşamları, göz çevresine getirmeden temiz cildinize, nazik bir şekilde masaj yaparak uygulayınız. Düzenli kullanarak cildin nem kazanmasını sağlayınız.

İçerik : Aloe vera ve Gliserin,Üzüm çekirdeği ekstresi ve E vitamini,C vitamini, A vitamini, Allation, Sodyum PCA, Magnezyum askorbil içerir.

Su bazlı özellikte olan nemlendirici krem, yağlanmaya ve yağlanma sonucu ciltte oluşabilecek sorunlara yol açmaz.

Cildi yağlandırmadan nem vermek zor olan yağlı ve karma ciltlere, sadece ihtiyacı kadar nem vererek, lipit tabakasını korumaya ve denge sağlamaya yardımcıdır,

Cildin gözeneklerini tıkamadan derinlemesine nemlendirmeye yardım eder.

DDF Ultra Lite Oil Free Moisturizing Dew CreamHafif yapısıyla cildi yağlandırmadan, hızlı bir şekilde emilerek rahatlama ve yumuşaklık sağlamaya hassasiyeti rahatlatmaya yardım eder.

Yağlı ciltler nemlendiriciye ihtiyaç duymaz zannedilebilir, oysa ki her cilt neme ihtiyaç duyar, bu sağlanamadığında lipit bariyerlerini kaybeder. Uygun olmayan ürün kullandığınızda ise cildin gözenekleri tıkanarak akne ve sivilce oluşumu gösterebilir.

Ayrıca DDF Yağlı Ciltler İçin Nemlendirici Krem, parlamaları gidererek ciltte yağ ve nem dengesi sağlamaya yardımcı olur. Ciltte salgılanan sebum salgısında azalma sağlamaya yardım eder. Gözeneklerde sıkılaşma sağlamaya ve cildi nemlendirmeye yardımcıdır.Cildi nemlendirirken aynı zamanda matlaştırıcı etki sağlamaya da yardımcı olur. Bu şekilde cildin daha berrak ve canlı görünmesine yardımcı olur.

DDF Ultra Lite Oil Free Moisturizing Dew Cream, yağlı ciltlere özel bir nemlendirme konforu sunmaktadır, dermatolojik testlerden geçirilerek hazırlanmıştır.

DDF Ultra Lite Oil Free Moisturizing Dew Cream 48 ml, sitemizde ucuza satılmaktadır, ürünlerimizi incelemeden geçmeyiniz.

Yorumlar
D** K**
10.05.2022
tavsiye ederim

Kesinlikle tavsiye ederim.Uzun zamandır kullandığım bir ürün.Cildi yağlandırmadan nemlendiriyor

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DDF Ultra Lite Oil Free Moisturizing Dew Cream 48 ml

267.46TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim