DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer 50 ml

DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer 50ml

Markası : DDF Ürünlerini Gör

4623

60748002377

5/1
609.15 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer 50 ml

4623

Marka Adı : DDF

Ürün Adı : DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer

Ürün Miktarı : 50 ml

Ürün Özellikleri : Normalden yağlıya dönük, gözenek sorunu yaşayan ciltlerde etki sağlamaya yardımcı serumdur. Genişlemiş gözeneklerde sıkılaşma ve küçülme sağlamaya, ince çizgi görünümlerinin azalmasına, cildi sıkılaştırmaya yardımcıdır. Yağlı ciltlerde katmanların yenilenme hızını arttırmaya ve anti aging etki sağlamaya yardım eder.

Sonuç : Normal, karma ve yağlı ciltlerin gözeneklerinde küçülme sağlamaya ve ince çizgilerin görünümlerini azaltmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli : Sabahları temiz ve kuru cildinize göz çevresine getirmeden uygulayın. Düzenli olarak kullanmanız tavsiye edilir. Ürünü kullandıktan sonra üzerine makyaj yapabilirsiniz.

İçerik : Water, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Niacinamide, Dimethicone Crosspolymer, Polymethylsilsesquioxane, Tocopheryl Acetate, Palmitoyl Pentapeptide-4, Ethylhexylglycerin, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Triethanolamine, Panthenol, Peg-100 Stearate, Carbomer, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Benzyl Alcohol, Triethoxycaprylylsilane, Titanium Dioxide, Ppg-15 Stearyl Ether, Polyhydroxystearic Acid, Mica, Methicone, Dimethicone, Peg/Ppg-18/18 Dimethicone, Alumina, Dmdm Hydantoin, Disodium Edta, Phenoxyethanol, Fragrance, Iron Oxides.

Ciltte bulunan yağ dokularının fazla yağ salgılamasıyla veya yağ depolamasıyla, cildinizde tıkanıklar oluşabilir, gözenekler genişler, tıkanıklar zamanla sivilcelere sebep olur. Yağlı ciltler sivilce oluşumuna daha eğilimlidir.

Aşırı yağ salgılanan ciltte yağlı ve parlamalar ve geniş gözenekler oluşabilir.

Gliserin, E vitamini, B5 vitamini, vitamin ve peptid compleksi, silikon elastomerleri etken maddeleri içermektedir.

DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer, yağlı ve gözenekli ciltlerde kullanıma uygun, gözenekleri sıkılaştırmaya yardımcı serumdur.

Gözenek sıkılaştırıcı özelliği olan ürün aynı zamanda anti-aging etki sağlamaya ve ince çizgi oluşumlarını azaltmaya yardım eder.

Gözenekleri sıkılaştırarak,kırışıklıkları azaltmaya; pürüzsüz, canlı ve diri bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer'ı Turuncu Kasa'dan indirimli fiyatı ile sipariş edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

DDF Wrinkle Resist Plus Pore Minimizer 50 ml

609.15TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim