Türk Ceza Kanunu'nun 226. Maddesi uyarınca 18 yaşından küçüklerin bu sayfayı gezmeleri ve ürün satın almaları yasaktır. Eğer 18 yaşın altında ve yasal olarak yetişkin değilseniz lütfen bu ürünleri görüntülemeyin ve ürün satın almayın.

Durex Gerçek Dokunuş Prezervatif 10'lu

Durex Gerçek Dokunuş Prezervatif 10'lu
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Durex Gerçek Dokunuş Prezervatif 10'lu

Markası : Durex Ürünlerini Gör

5172

5052197058079

5/1
PİYASA FİYATI 299.90 TL
SATIŞ FİYATI 269.91 TL
455
Kişinin Favorisi

Durex Gerçek Dokunuş Prezervatif 10' lu

Durex Gerçek Dokunuş Przervatif 12' li

Marka Adı: Durex

Ürün Adı: Durex Gerçek Dokunuş Prezervatif

Ürün Miktarı: 10 

Ürün Özellikleri: Ürünün genişliği 56 mm dir. cinsel ilişkinin güven içinde geçmesine yardımcıdır. Planlanmayan gebeliklerin önüne geçmeye çalışır. Cinsel yollarla bulaşabilecek rahatsızlıkların önüne geçmeye çalışır.

Sonuç: Cinselliğin iç rahatlığıyla yaşanmasına yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Cinsel ilişki sırasında kullanılır. Ürünü kullanacağınız zaman delici, yırtıcı, yüzük gibi aksesuarlarınıza dikkat edin. Prezervatiflerin tek kullanımlık olduğunu unutmayın. Kolay takılır ve kolay çıkarılır.

İçerik: Doğal kauçuktan üretilmiştir.

75 yıldan fazladır dünyanın birçok ülkesinde tercih edilen prezervatif markası Durex’in tüm prezervatifleri, en kaliteli maddelerden yapılır. Sonra elektronik testten geçirilir ve her serinin alınan örnekleri havayla şişirilerek sağlamlığı test edilir.

Ayrıca su ile doldurulup, sızma testinden geçirilir. Dermatolojik olarak test edilir. Herhangi bir örnek testten geçemezse, serideki ürünler üretim dışı bırakılır.

Durex Easy-onprezervatifler, kolay takılma ve rahat kullanım özelliklerine sahiptir.

Durex prezervatiflerin yapımında doğal kauçuk lateks kullanılır. Lateksler fabrikaya geldiğinde test edilir. Sağlamlaştırmak için kimyasallar eklenir ve ısıtma işlemi yapılır. Cam kalıplar latekse batırılır,kuruduktan sonra tekrar batırılır. Sağlamlık ve esneklik kazandırmak için fırınlama işlemi yapılır.

Kalıplardan çıkarılır, tortuları arındırmak için yıkanır ve pudralanır. Daha sonra testlerden geçirilir ve tekli ünite folyo ambalajlara yerleştirilir. Folyo ambalajlar ısı ile mühürlenir, üzerilerine seri numarası ve son kullanım tarihi basılır. Ambalaj ile kaplanan prezervatifler, kutulara yerleştirilir, kullanıma hazır hale getirilir.

Durex Gerçek Dokunuş Przervatif 12' li

Durex Gerçek Dokunuş Przervatif 10' lu diğer lateks prezervatiflerden farklı olarak, gerçek ten hissi veren, poliizopren prezervatif.

Saydam, kayganlaştırıcı kremli ve rezervuar uçlu doğal lateks prezervatifin genişliği 56 mm'dir.

Pakette 12 adet prezervatif bulunur.

Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Durex, prezervatif çeşitleri, kayganlaştırıcıları ve masaj ürünleri ile en kalitelisi ve güvenlisini sizlere sunabilmek için çalışmaktadır.

Zevk ve ihtiyaçlarınıza uygun olan farklı yapıda prezervatif ürünleri bulunmaktadır.

Paketleme ve Gizlilik İlkemiz

Bizimle çalışmaktan gerçek anlamda memnun kalacağınızdan şüphe duymamanız için en iyi şekilde çalışıyoruz. Sitemizden aldığınız birürünü kargoya ait paketleme torbası içerisinde ne olduğunu sadece siz ve biz biliyoruz.

3. şahıslar hiçbir zaman size ait olan paketin içerisinde ne olduğunu bilmemektedir. Sanal pos yöntemi ile yaptığınız alış – verişlerinizde kredi kartı ekstrenize hiçbir şekilde aldığınız ürün hakkında bilgi bulunmamaktadır.

Durex Gerçek Dokunuş Przervatif 10' lu uygun fiyatıyla ucuzluk ve kalitenin adresi Turuncu Kasa'da.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Durex Gerçek Dokunuş Prezervatif 10'lu

269.91TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim