Jane Iredale Pure Pressed Blush 2.8 gr Sıkıştırılmış Allık

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Jane Iredale Ürünlerini Gör

9243

670959110305

5/1
228.81 TL
Seçenek
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Jane Iredale Pure Pressed Blush 2.8 gr

Sıkıştırılmış Allık 

Jane Iredale Pure Pressed Blush Sıkıştırılmış Allık 2.8gr

Güzel ve bakımlı bir görünüm tüm kadınların arzusudur, güzelleşirken cilde zarar vermeyen, kalitesiyle ve cilde uyumuyla sizi gerçek bir güzelliğe kavuşturmak için Jane Iredale ürünleri tasarlanmış ve geliştirilmiştir.

Bilim adamları tarafından araştırmalarla elde edilen,zararsız ve besleyici içerikli, yüksek kaliteye sahip olan ürünlerle makyajınızın her parçasını etkili bir şekilde tamamlayın ve güzelliğinizin fark edilmesine izin verin.

Yüzünüzün ve makyajınızın güzel bir görünüm alabilmesi için allık kullanmak gereklidir, renklendirilmiş yanaklar size her zaman sağlıklı ve canlı bir görüntü kazandırır.

Ürün tahriş edici kimyasallar kullanılmadan üretildiğinden kullanımı cildinize zarar vermez, size canlı,renkli yanaklar sunmaya yardım eder.

Jane Iredale Pure Pressed Blush 2.8 gr Sıkıştırılmış Allık, dudaklar ve gözleriniz için de rahatlıkla kullanabileceğiniz bir üründür.

Makyajınızın en önemli ayrıntılarından biri olan allık,doğru bir uygulama ile yüzünüzün formunun görünümünü istediğiniz şekle dönüştürmeye yardım eder.

Kullanım Şekli:

Yüzünüzün şekline göre uygulayınız, rujunuzun rengine yakın bir renk kullanımını tercih ederek makyajınızı tamamlayabilirsiniz.

Jane Iredale Pure Pressed Blush 2.8 gr Sıkıştırılmış Allık, sitemizde ucuz fiyata satılmaktadır. Turuncu Kasa farkını siz de yaşayın.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Jane Iredale Pure Pressed Blush 2.8 gr Sıkıştırılmış Allık

228.81TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim