Perricone MD No Makeup Foundation Spf 30 30 ml No:2 Light To Medium - Buğday Tenler İçin Fondöten

Perricone MD No Foundation Spf 30 30 ml No:2 Light To Medium - Buğday Tenler İçin Fondöten
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Perricone MD No Foundation Spf 30 30 ml No:2 Light To Medium - Buğday Tenler İçin Fondöten

40393

651473514503

5/1
632.54 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Perricone MD No Foundation Spf 30 30 ml No:2 Light To Medium - Buğday Tenler İçin Fondöten

Marka Adı: Perricone MD

Ürün Adı: Perricone MD No Foundation Spf 30 No:2 Light To Medium - Buğday Tenler İçin Fondöten

Ürün Miktarı: 30 ml

Ürün Özellikleri:

- Kusursuz, canlı bir cilt için doğal bir cilt tonu sağlamaya yardımcı olur.

- Zararlı UV ışınlarından korumaya çalışır.

- Perricone MD No Foundation, buğday tenliler için uygun renk tonuna sahiptir.

- İnce çizgi ve kırışıklıkları en aza indirme özelliğine sahiptir.

- Gün boyu cildin doğal nemini korumaya çalışır.

- Tüm cilt tipleri için uygundur.

- Güneşin hasarına karşı koruma sağlayan Perricone MD No Foundation, kusursuz bir görünüm oluşturmaya çalışan ve ince çizgileri yumuşatmaya yarayan çok amaçlı bir üründür.

- Cilt tonunu dengelemeye yardımcı olur.

- Cilt dokusunda yağı ve suyu dengeleyebilen içeriklere sahip bir üründür.

- İpeksi bir doku sağlamaya çalışır.

- Cildinizi hem içten hem de dıştan desteklemeye yardımcı olur.

- İçeriğindeki Alpha Lipoic Acid;Güçlü bir antioksidandır. Yağı ve suyu dengeleyebilmektedir. Cildin yenilenmesine, güçlenmesine ve genç görünmesini sağlayan güçlü bir antioksidandır.

- Vitamin C Ester (Ascorbyl Palmitate); Cilde sıkı, dayanıklı, canlı ve pürüzsüz bir görünüm sağlamaya yardımcı olur. Yaşlanan ciltle mücadelede güçlü bir moleküldür. Düzgün bir cilt yüzeyi ve eşsiz bir ışıltı kazandırmaya yardımcı olacak bir içeriktir.

Kullanım Şekli: Kullanmadan önce çalkalayınız. 2-3 damla sıkıp parmak uçları ile tüm yüzünüze eşit bir şekilde uygulayınız. İstenilen kapatıcılık elde edilene dek birkaç kez daha uygulanabilir.

Sonuç: Perricone MD No Foundation Spf 30 No:2 Light To Medium ile doğal görünümlü sağlıklı bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur.

İçerik: Water/Aqua, Cyclopentasiloxane, Butylene Glycol, Glycerin, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Tetrahexyldecyl Ascorbate, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglycery-3 Polydimethylsiloxyethyl Dimethicone, Sorbitan Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Ethylhexyl Palmitate, Cyclohexasiloxane, Iron Oxides (CI 77499, CI 77491, CI 77492), Aluminum Hydroxide, Stearic Acid, Glycolic Acid, Dimethyl MEA, Mica, Phenoxyethanol, Citric Acid, Tribehenin, Caprylyl glycol, Lecithin, cetyl alcohol, tocopheryl Linoleate/Oleate, Thioctic Acid, Hexylene Glycol, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, PEG-8, Triethoxysilylethyl Polydimethylsiloxyethyl Hexyl Dimethicone, Polyacrylamide, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel oil, Limonene, Sodium Lactate, Ceramide 2, c13-14 Isoparaffin, PEG-10 Rapeseed Sterol, disodium edta, Dipotassium Glycyrrhizate, Tocopherol, Phoenix Dactylifera (Date) fruit extract, Silica Dimethyl Silylate, Teprenone, Triethoxycaprylylsilane, Linalool, laureth-7, Silica, Ascorbyl palmitate, hyaluronic acid, Ascorbic acid, Arabidopsis Thaliana extract, plankton extract, Micrococcus Lysate, Palmitoyl peptide, Salvia Sclarea(Clary) extract, cedrus atlantica bark oil, ilex paraguariensis leaf extract, bulnesia sarmientoi wood oil, coriandrum sativum (coriander) fruit oil, salvia sclarea (clary) oil, eugenia caryophyllus (clove) flower oil, triticum vulgare (wheat) bran extract, anthemis nobilis flower oil, jasminum officinale (jasmine) oil, viola odorata flower/leaf extract.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Perricone MD No Makeup Foundation Spf 30 30 ml No:2 Light To Medium - Buğday Tenler İçin Fondöten

632.54TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim