Molfix İkiz Paket Extra Large 6 Numara Bebek Bezi 21 Adet

Molfix İkiz Paket Extra Large 6 Numara Bebek Bezi 24 Adet
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Molfix İkiz Paket Extra Large 6 Numara Bebek Bezi 24 Adet

Markası : Molfix Ürünlerini Gör

30690

8690536802241

5/1
25.32 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Molfix İkiz Paket Extra Large 6 Numara Bebek Bezi 21 Adet

Marka Adı: Molfix

Ürün Adı: Molfix İkiz Paket Extra Large 6 Numara Bebek Bezi 

Ürün Miktarı: 21 Adet

Ürün Özellikleri: Emici tabakasıyla çocuğunuzun bezinin iç bölgesinde bulunan sıvıyı emerek kuruluk hissi yaratmaya yardımcı bebek bezidir. 16 ve üzeri ağırlığa sahip çocukların kullanımına uygundur.

Sonuç: Bebeğinizin cildi için uyumlu olduğu için bebeğinize mutlu anlar yaşamasına sebep olacaktır.

Anne adayları ve babalar bebeğine en uygun bezi kullanmak ister. Pamuk gibi yumuşak, nefes alan bir yüzey ve emici bir yüzeye sahip bebek bezi bebeğinizin gece ve gündüz rahat etmesini sağladığı gibi pişik gibi oluşabilecek tahrişlere de tedbir almış olur.

Bebekler genellikle 3 yaşlarına kadar daima korunmaya ihtiyaç duyarlar. Bebek bezi kullanan bebekler ve Anneler günümüzde çok şanlılar. Yıkanabilen bebek bezleri emicilik konusunda hazır bezlerle yarışamadığı gibi bebeğin altının pişik olması da olası bir durumdu. Pişik kremleri ile bebeğinizin daha ciddi pişik oluşumunu azaltması mümkündür.

Molfix bebek bezleri dermatolojik olarak test edilerek bebeğin cildine uyumluluğu konusunda kanıtlanmıştır. Bebeğinizin fiziksel yapısına harika bir şekilde oturur ve dışarıya sızma yapmadığı gibi bebeğinizin rahat hareket etmesini sağlar.

Bebek tuvaletini öğrenene kadar en çok kullanılan ürün bebek bezidir. Anne ve Babalar ilk olarak bütçelerine göre ürün seçiminde bulunmaktadırlar. Fakat her bez bebeğinizin cildine iyi gelmeyebilir. Bu yüzden bebeğinizin rahat edebileceği ürünü seçim yaparak aynı ürünü tuvalet alışkanlığına kadar almaya devam edeceksiniz. Bebek bezi kullanımın da bebeğin bez bölgesine de bakım uygulamanız gerekmektedir. Deneyimli bir anne olduktan sonra başka anne adaylarına tavsiyelerde bulunabileceksiniz.

Bebeğinizin altını temizlerken özellikle de pişik olduğu zamanlarda ılık sabunlu su ile durulamanız, kurulamanız bebeğinizin cildine iyi gelecektir. Bebeğinizin altını yeterli sıklıkta değiştiriyor ve bakım yapıyorsanız bebeği pişikten korumuş olursunuz.

Kullanım Şekli: Bebeğinizin altını değiştirmeden önce ellerinizin hijyenik olması için öncelikle yıkayınız. Bebeğinizi düz zeminde rahat edebileceği şekilde altını değiştiriniz. Yeni bezi bebeğinizin altına yerleştirdikten sonra yan bantları arka tarafta üst kısma gelecek şekilde bantlayınız.

Molfix İkiz Paket Turuncu Kasa’da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de sitemizdeki indirim kampanyalarını takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Molfix İkiz Paket Extra Large 6 Numara Bebek Bezi 21 Adet

25.32TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim