NUK Classic Geniş Ağızlı Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik)

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

2490

4008600156215

5/1
17.19 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NUK Classic Geniş Ağızlı Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik)

NUK Classic Geniş Ağızlı Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik)

Marka Adı: NUK

Ürün Adı: NUK Classic Geniş Ağızlı Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik)

Ürün Miktarı: 1 adet biberon emziği

Ürün Özellikleri: Slikondan üretilen biberon emziği, BPA içermez. 6-18 aylık bebeklerin kullanımı için uygundur. Küçük boy deliğe sahiptir. Anne sütü, su gibi sıvı yapıdaki gıdaların alınmasına yardımcı olur. Göğüsle beslenmeyi destekleyecek yapıda geliştirilmiştir. Hava çıkış sistemi bulunan dizaynı ile, bebekte oluşacak gaz sancısını azaltmaya çalışır.

Sonuç: Bebeğin biberon ile beslenmesine yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kullanmadan önce ve her kullanımdan sonra iyice yıkayın. Kaynatarak steril edecekseniz, bol su ve geniş bir kap içerisinde 5 dakika kaynatabilirsiniz. Suyun yeterli miktarda olmaması, biberon emziğinin zarar görmesine neden olabilir.

Eğer kaynattıktan sonra kullanmayacaksanız, kapalı bir kapta saklamanız önerilir.

İçerik: Silikondan üretilmiştir.

Nuk markası, bebeğinizin doğumundan itibaren size yardımcı olabilecek ve bebeğinizin gelişimini destekleyecek ürünler geliştirmektedir.

Biberonları, biberon emzikleri, emzik çeşitleri, dişlikler, tabak, çatal setleri, bebeğin beslenmesinde yardımcı araçlardır.

NUK Classic Geniş Ağızlı Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik), 6-18 arası bebekler için uygundur. Küçük boy (S) beslenme deliğine sahiptir. Anne sütü, su, çay gibi sıvı gıdaların verilmesi için idealdir.

Biberon emziklerinin küçük delik (S), orta delik (M), büyük delik (L) gibi çeşitleri mevcuttur. Küçük delik çay, anne sütü ve su gibi besinlerin tüketilmesi için idealdir. Orta boy deliğe sahip biberon emzikler süt ve benzer kıvamdaki mamalar için uygundur. Büyük deliğe sahip biberon emziklerinde ise, koyu kıvamlı mamalar verilebilir.

Biberon emzikleri, numaralarına göre de farklılaşır. 1 numaralı biberon emziği 0-6 arası bebekler için; 2 numaralı biberon emzikleri ise 6-18 ay arası bebekler için uygundur. Hızla büyüyen bebeğinize emzik ve biberon emziği seçerken, hangi ay aralığında olduğunu dikkate almalısınız.

NUK Classic Geniş Ağızlı Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik), ekstra dudak desteğine sahiptir. Tasarımı, bebeğiniz için beslenmeyi kolay hale getirir. Bebeğin hava yutmasını engelleyen özelliği sayesinde, gaz sancısını en aza indirgemeye çalışır.

Yumuşamış, yırtılmış veya deforme olmuş, bebeğinizin yaşına uygun olamyan ürünleri kullanmanız önerilmez.

Nuk markasında, birbirinden farkı özellikte pek çok biberon emziği ve yalancı emzik bulabilirsiniz.

NUK Classic Geniş Ağızlı Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik), Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.



Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NUK Classic Geniş Ağızlı Silikon Biberon Emziği (No:2 S delik)

17.19TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim