Nuk First Choice Kauçuk Biberon Emziği Küçük Delik 0-6 m

Nuk First Choice Kauçuk Biberon Emziği Küçük Delik 0-6 m
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Nuk First Choice Kauçuk Biberon Emziği Küçük Delik 0-6 m

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

30604

8201801060004

5/1
20.24 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Ürün Adı: Nuk First Choice Kauçuk Biberon Emziği Küçük Delik 0-6 m

Marka Adı: Nuk

Ürün Miktarı: 1 adet

Ürün Özellikleri:

- Beslenme döneminde bebeklerin yaşına uygun biberon seçimi yapılması oldukça önemli bir konudur. Biberonu satın alırken biberon emziğindeki delik, emziğin ve biberonun yapıldığı madde, biberonun boyu, şekli, anti-kolik özelliğine dikkat etmek gerekir.

- Özellikle biberon emziğinin bebeğinizin yaşına uygun olmasına dikkat edin. Çünkü küçük bir bebeğe deliği büyük biberon emziği ile mama verirseniz bebek için tehlikeli sonuçlara yol açabilir.

- Nuk First Choice Kauçuk Biberon Emziği Küçük Delik 0-6 m, emzirme sırasında annelerin göğüs uçlarının aldığı şekilden esinlenerek tasarlanmıştır.

- Küçük delikli olan ürün bebeğinizin rahat kavrayabilmesi için kauçuk kullanılarak üretilmiştir.

- Kauçuk, doğal bir maddedir. Yumuşak ve esnek bir yapıya sahip olduğu için birçok ebevyn tarafından sıklıkla tercih edilir. Bebeğin biberona alışma süresini hızlandıran kauçuk biberon emziği ısırmalara karşı daha dayanıklıdır.

- Aynı zamanda ısıya da dayanıklı olan kauçuk, geri dönüşümü kolay olduğu için çevre dostu bir malzemedir. Tozu üzerinde toplamaz.

- Nuk First Choice biberon emzikleri geniş dudak desteğine sahiptir. Bu sayede bebek beslenirken kendini anne göğsünde hisseder.

- Yumuşak dokusu ile doğal emme hissi yaratan Kauçuk Biberon Emziği, yeni doğan bebeğinizin anne memesinden uzaklaşmadan biberona kolayca alışabilmesi için ideal bir tercihtir.

- Biberonun küçük deliği mamanın akmasını yavaşlatır. Böylelikle bebeğinizin memeden kesilmesi gecikir ve boğulma riski ortadan kalkar.

- Hem biberon hem de anne sütü ile beslenen bebekler için çok uygun olan ürün, doğal şeklinden dolayı bebekler tarafından kolaylıkla kabul edilir.

- Biberon emziğinin boyun kısmı ise bebeğin emme hareketini desteklemek ve burnundan nefes almasını kolaylaştırmak üzere tasarlanmıştır.

- Ürünün Anti-Kolik Hava Sistemi, biberon içerisindeki basıncın dengelenmesine destek olur. Bu sayede gereksiz hava yutma sorunu olmayacağı için bebekte kolik sıkıntısı görülmez.

- BPA içermeyen ürün, Nuk First Choice biberonları ile uyumludur.

 - Nuk ürünleri, yeni doğumdan itibaren bebeklerin ihiyaçlarına göre özel olarak üretilmiştir.

Kullanım Şekli: Ürünü, ilk aldığınızda steril ettikten sonra bebeğinize güvenle verebilirsiniz. Emzik yapışkanlaşmaya başladığında yenisi ile değiştirilmesi önerilir.

Kullanım Sıklığı: Bebeğinizin doğumdan itibaren 6. aya kadar rahatlıkla kullanılabileceği ürünü her kullanımdan sonra temizleyiniz.

Nuk First Choice Kauçuk Biberon Emziği Küçük Delik 0-6 m ve NUK ürünlerini indirimli fiyata Turuncu Kasa'dan satın alabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuk First Choice Kauçuk Biberon Emziği Küçük Delik 0-6 m

20.24TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim