NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 M delik)

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

2598

4008600023234

5/1
20.24 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 M delik) :

NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 M delik)

Marka Adı : Nuk

Ürün Adı : NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 M Delik)

Ürün Miktarı : 1 adet orta boy deliğe sahip emzik

Ürün Özellikleri : Süt ve biberon mamalarını bebeğe verebileceğiniz, orta akış hızına sahip emziktir. Bebeğin 6. ayından itibaren 18 aya kadar kullanabileceğiniz biberon emziğidir. Nuk standart biberonlarla uyumludur. Doğal kauçuk maddesinden üretilmiş olan emzik ortodontik özelliği ile bebeğin dil, diş ve damak gelişimine zarar vermez, hava çıkışlı özelliği bebeğin hava yutmasını önlemeye yardım eder. Bebek hava yutmadığından, buna bağlı kolik sancıları oluşmaz. Anne memesine benzeyen yapısı ile bebek kolayca kavrayabilir. BPA içermez.

Sonuç : 6-18 ay bebekleri beslemeye yardımcı orta akış hızına sahip, standart Nuk biberonlarla uyumlu biberon emziğidir.

Kullanım Şekli : Nuk standart biberonlara takarak kullanabilirsiniz. Orta boy deliği ile biberon mamaları ve sütü bebeğinize verebilirsiniz.

İçerik : Doğal kauçuktan üretilmiştir.

Bebeğinizin doğumundan itibaren kullanacağınız emzikler ile büyüdükçe kullanmanız gereken emzikler aynı değildir. Biberon emzikleri de bu şekilde farklılık göstermektedir.

Yapısı ve sahip olduğu delikler bebeğin büyüklüğüne göre ayarlanmıştır. 1 numara Nuk emzikler 0-6 ay arası bebekler için uygunken, 2 numara emzikler ise 6-18 ay arası bebeklerin kullanımı için uygundur. Bu emzikler de kendi arasında farklı akış hızına göre S-M-L olarak adlandırılmıştır. S emzikler en küçük deliğe sahiptir ve bebeğin anne sütü ya da su gibi sıvı maddeleri almasını sağlamaya yardım eder. M emzikler, orta akış hızına sahiptir ve sıvı mamalar, süt meyve suyu gibi çok hafif kıvamlı gıdaların bebeğe verilmesini sağlamaya yardım eder ve L emzikler ise koyu kıvamlı mamalar ve çorba gibi gıdaların verilmesinde kullanılabilir. Tüm standart emzikler standart biberonlarla uyumludur. Kauçuk ve silikon olarak farklı seçenekleri de bulunmaktadır.

Nuk markası 1956 yılından bu yana anne ve bebek bakımı için ürünler tasarlamaktadır. Tasarlamış olduğu ürünleri de 100’ü aşkın ülkede beğenilerek kullanılmaktadır. Doğumdan itibaren annenin ve bebeğin ihtiyaç duyabileceği bakım ürünlerine sürekli olarak yeni ürünler ekleyerek daha geniş bir ürün yelpazesine ulaşmaktadır.

Nuk ürünlerini inceleyerek siz de ihtiyacınız olanı seçebilir ve memnuniyetle kullanabilirsiniz. Nuk emzikler ve biberon emzikleri silikon ya da kauçuktan tasarlanmıştır.

Tüm emzikler kullanılmadan önce kaynatılmalı ve bu şekilde gerekli hijyen sağlanmalıdır, bebeklere verilmeden önce sağlamlıkları dikkatlice kontrol edilmelidir.

NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 M delik), Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NUK Standart Kauçuk Biberon Emziği (No:2 M delik)

20.24TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim