NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 M delik) 0-6 Ay

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

2483

4008600023258

5/1
16.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 M delik) 0-6 Ay :

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 M delik) 0-6 Ay :

Marka Adı : Nuk

Ürün Adı : NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 M delik) 0-6 Ay

Ürün Miktarı : 1 adet silikon emzik

Ürün Özellikleri : Bebeklerin doğumundan itibaren kullanabileceğiniz, orta genişlikte deliği olan silikon biberon emziğidir. Nuk standart biberonlarla uyumlu özelliktedir. Beslenme sırasında hava yutmayı engelleyerek bebekte hava yutma nedeniyle oluşabilecek kolik sancılarını azaltmaya  yardım eder. Şeffaftır. Süt ve süte benzer kıvama sahip besinleri bebeğinize vermenize yardımcıdır. Bebek emerken anne memesine benzer şekil alarak doğal emme hissi oluşmasını sağlamaya yardım eder.

Sonuç : Standart Nuk biberonlarla uyumlu, 0-6 ay bebeklere uygun, orta boy delikli biberon emziğidir.

Kullanım Şekli : İlk kullanımdan önce 5 dakika bol su içinde kaynatınız ve her kullanım öncesi temizleyiniz, Nuk standart biberonlara takarak kullanılabilir.

İçerik : Silikon biberon emziğidir ve BPA içermez.

Bebeklerin beslenmesi oldukça önemlidir. Büyüyüp gelişmek için çeşitli besinlere ihtiyaç duyarlar. Bunu sağlamak da ebeveynlerin görevidir. Bir bebeğin en iyi beslenme şekli anne sütü ile olsa da bebeklerin anne memesinden süt alamadığı farklı durumlar da olabilmektedir.

Bebek anne memesini almak istemeyebilir, bu karşılaşılan bir durumdur, bebek ek gıdalara geçmiş, anne sütüyle birlikte farklı besinler alıyor olabilir, su, süt, bitki çayı gibi besinleri alıyor olabilir, ya da hiç anne sütü almıyor, sadece biberonla besleniyor olabilir. Bu ve bunun gibi durumlarda bebeğin doğru ve düzenli beslenmesini devam ettirebilmek için kullanabileceğiniz biberonlar ve emzikleri farklı özelliklere sahiptir. Önemli olan bebeğinizin kaç aylık dönemde olduğudur, buna dikkat edilerek bebeğin düzgün beslenmesi sağlanabilir. Buna dikkat ederek edinebileceğiniz ürünleri kullanabilirsiniz.

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 M delik) 0-6 Ay bebeklerin kullanımı için tasarlanmıştır. Orta büyüklükte olan deliği de bebeğe süt ve süt kıvamında olan besinleri vermenizi sağlamaya yardım edebilir.

Bebeğinizi biberonla besliyorsanız silikon ya da kauçuk emzik seçeneklerinden size uygun olanı seçebilirsiniz.

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 M delik) 0-6 Ay, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 M delik) 0-6 Ay

16.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim