NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 S delik) 0-6 Ay

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim

Markası : Nuk Ürünlerini Gör

2482

4008600156031

5/1
16.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 S delik) 0-6 Ay

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 S delik) 0-6 Ay

Marka Adı : Nuk

Ürün Adı : NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 S delik) 0-6 Ay

Ürün Miktarı : 1 adet silikon biberon emziği

Ürün Özellikleri : Küçük delikli, silikon biberon emziğidir. Bebeklerin doğumundan itibaren 6. Ayına kadar kullanabileceğiniz emzik, Nuk standart biberonlarla uyar. BPA içermez, yumuşak ve esnektir. Özel hava alan sistemi ile beslenme sırasında hava yutmayı engellemeye yardımcı olarak bebeğin hava yutmasıyla oluşabilecek kolik sancılarını azaltmaya da yardımcı özellik sunmaktadır. Süt ve süt kıvamındaki besinleri bebeğinize verebilmeniz için uygundur. Silikon biberon emziği bebeğin beslenmesi sırasında anne memesine benzer bir şekil alarak doğal emme hissi oluşmasına yardım eder.

Sonuç : 0-6 ay bebekler için, küçük boy delikli silikon biberon emziğidir.

Kullanım Şekli : Her kullanım öncesi temizleyiniz ve ilk kullanımdan önce bol suda 5 dakika kadar kaynattıktan sonra kullanınız. Nuk standart biberonlara uyumludur. Sık sık yenilenmesi önerilir.

İçerik : Silikondan tasarlanan biberon emziği BPA içermez.

Nuk silikon biberon emziği 1 numara ve küçük delikli yapısıyla bebeğin ilk doğumundan itibaren kullanıma uygundur ve bebeğe anne sütü, çay, su gibi çok akışkan besinleri vermeye yardımcı olacaktır.

Bebeklerin anne sütü alması son derece önemlidir, ancak bazı sağlık sorunları, annenin çalışması, bebeğin memeyi almaması gibi nedenlere bağlı olarak bebeklerin biberonla beslenmesi gerekebilir.

NUK Standart Silikon Biberon Emziği, bebeklerin doğduğu andan itibaren kullanılabilir ve küçük deliği ile bebeğin emme hızına uyum sağlar. Standart Nuk biberonlarla uyumlu biberon emziği ile uyumludur. Şeffaf ve kokusuz olan emziklerin sağlamlıkları her kullanım öncesi dikkatlice kontrol edilmelidir.

Emzikler bebeğin büyüklüğüne göre seçilmeli ve beslenirken kullanacağınız besin maddelerinin kıvamına göre delik büyüklüğü tercih edilmelidir. Nuk biberon emzikleri 1 ve 2 numara olarak bulunmaktadır. Bebeğiniz 0-6 ay arasındaysa 1 numaralı emzikler ; 6-18 ay arasındaysanız 2 numaralı emzik kullanmanız gerekir. Bebeğinizin gelişimi de bu seçimler de önemlidir.

Emziklerin büyüklüğü de S- M- L olarak bulunmaktadır. S en küçük delik, M orta büyüklükte delik ve L geniş büyüklükte olan deliği ifade eder. Nuk markasında seçebileceğiniz biberon emzikleri kauçuk ya da silikondur. Kauçuk dişe dayanıklıdır, ancak ısıya karşı silikondan daha dayanıksızdır, su ve tükürük deforme olmasını kolaylaştırabilir, silikon da dişe karşı daha dayanıksızdır. Emzikler yumuşak olduklarından deforme olarak yutulması ihtimaline karşı her kullanım öncesi çekiştirilerek sağlamlıkları kontrol edilmelidir.

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 S delik) 0-6 Ay , Sitemizde uygun fiyat farkı ile satılan bir biberon emziğidir.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

NUK Standart Silikon Biberon Emziği (No:1 S delik) 0-6 Ay

16.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim