Nuxe Huile Prodigieuse Or Altın Parıltılı Kuru Bakım Yağı 100 ml

Nuxe Huile Prodigieuse Or Altın Parıltılı Kuru Bakım Yağı 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Nuxe Huile Prodigieuse Or Altın Parıltılı Kuru Bakım Yağı 100 ml

Markası : Nuxe Ürünlerini Gör

18089

3264680009778

55
PİYASA FİYATI 950.00 TL
SATIŞ FİYATI 712.5 TL
6320
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stokta

Nuxe Huile Prodigieuse Or Altın Parıltılı Kuru Bakım Yağı 100 ml

Marka Adı: Nuxe Paris

Ürün Adı:Nuxe Huile Prodigieuse Or

Ürün Miktarı: 100 ml

Ürün Özellikleri: Saçta, vücutta ve yüzde kullanıma uygun bir kuru yağdır. Cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya çalışır. Saçlara parlaklık ve ipeksi bir görünüş sağlamaya yardım eder. Vücudunuza eşsiz bir parlaklık sağlamaya çalışır.

Sonuç: Saçları, vücudu ve yüzü nemlendirmeye; canlı, parlak bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli:Sprey formundaki şişesiyle parfüm sıkar gibi kullanınız.Yüzünüze nazikçe masaj yaparak uygulayınız. Günlük bakım kreminize, fondöten ya da BB kreminize ya da makyaj temizleme ürününüze ekleyerek kullanabilirsiniz.

Vücutta ise dairesel masaj hareketleri yaparak tüm vücuda (kollar, göğüs, karın ve bacaklar) yedirebilirsiniz. Saçlarda kullanmak için saçlarınızın uçlarına sürerek hem saçlarınıza gün boyu ışıltı, hem de nem kazandırabilirsiniz. Banyo suyuna damlatarak cilde bakım sağlayabilirsiniz.

İçerik:Fındık, badem, sarı kantaron, kamelya, hodan, macadamia içerir.

Nuxe Huile Prodigieuse Or, çok amaçlı özelliği olan, altın pırıltıları ile zenginleştirilmiş bir yağdır; saçlara, yüzünüze ve cildinize uygulayabileceğiniz çok amaçlı yağ, kuruluk sorununu azaltmaya yardımcı olur.

Altın rengindeki ışıltı veren ve hızla emilen ürün, saçlarınızı ipek gibi yumuşacık kazandırmaya, onarmaya ve korumaya yardım eder.

Nuxe Huile Prodigieuse Or,ciltte ve saçlardaeşsiz bir beslenme ve yumuşamaya yardımcı olur. Büyük oranda doğal içeriğe sahip olan kuru yağdır ve bu özelliğinden dolayı cildinizde yağlı bir his bırakmaz.

Nuxe Huile Prodigieuse Or 100 ml

Portakal çiçeği, turunç, mirabelle eriği, gül, müge, beyaz zambak kokularıyla sizi büyülerken alt notalarda yer alan vanilya, sedir ve amber kokusuyla da etkisini arttıracak.

Nuxe Huile Prodigieuse Or’ın içeriğinde silikon, koruyucumadde ve mineral yağ bulunmayan ürün doğal olan yapısı ile pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir.

Cildiniz ve saçlarınız iç ve dış hasarlara bağlı olarak pek çok nedenden dolayı kuruyabilir. Saç ve cilt kuruluğunda en büyük sebeplerin başında yetersiz su tüketimi gelmektedir,rüzgar ve güneşin etkisi, havuz ve deniz suyunun cildi ve saçı kurutması, sık sık duş almak kuruluk sorunu oluşmasının sebeplerindendir.

Cildin ihtiyacı olan suyu vermek gerekmektedir. Aynı şekilde saçlarda neme ihtiyaç duymaktadır.İhtiyacı olan nemi vermediğinizde hem cilt hem de saçlar ölü bir görünüm alır, mat, cansız bir yapıya dönüşebilir.

Kurmuş saçlar da tıpkı cilt gibi esnekliğini yitirerek koparak dökülür ve nemsiz kalan cilt dokusunda da sorunlara neden olabilmektedir.

Etkili ve yoğun nemlendirme etkisiyle hem cilde hem de saçlara ihtiyacı olan suyu, nem kazandırarak sağlayabilirsiniz. Saçlarınızda ve cildinizde ışıltılı bir görünüm sağlamaya çalışır.

Nuxe Huile Prodigieuse Or 100 ml, ucuz fiyata satılmaktadır.Turuncu Kasa farkını uygun fiyat kalitesiyle siz de yaşayın.

Yorumlar
b** **
25.10.2022
buse

Ciltte kuru ancak yumuşak hissi , kokusu , ışıltısı mükemmel.. çok çok simli değil hafif bronzluk veriyor , yıllardır kullandığım kalitesine bayıldığım ürün , harika

e** d**
24.10.2022
ece deniz

Bu ne hız o kadar güzel nemlendiriyor ki bayıldım kokusu da çok hoş tavsiye ederim

B** o**
02.06.2021
kokusu çok hoş

Mükemmel ötesi bir ürün çok beğendim.Gerektiği kadar simli, inanılmaz nem sağlıyor cilt çabuk emiyor.Dokusu, kokusu harika

  • 1 Kişi bu yorumu beğendi
N** **
27.05.2021
Mükemmell

Saçlarıma ve yazın da cildime uyguluyorum ışıl ışık ve yeterli nemi veriyor kokusu harika

T** H**
26.05.2021
MÜKEMMEL

Düzenli kullandığım bi ürün yanık tende muhteşem bi görüntü sağlıyo mükemmel bi parıltı ve bronzluk sağlıyo.

  • 1 Kişi bu yorumu beğendi

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Nuxe Huile Prodigieuse Or Altın Parıltılı Kuru Bakım Yağı 100 ml

712.5TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim