Perricone MD Vitamin C Ester 15 4x10ml

Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava

4191

651473522508

5/1
1390.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Perricone MD Vitamin C Ester 15 : - Cilt Dokusu Tazelemeye Yardımcı Serum

4191

İnce çizgi ve kırışıklık görünümlerindehafifleme sağlamaya, cilt dokusu tazelemeye ve pürüzsüz görünüm sunmaya yardımcı olur.

Cilt dokusu, yaşın ilerlemesiyle beraber esnekliğini vecanlılığını kaybetmeye başlar, katmanları yenilenmesi zamanla daha fazla yavaşlar,üstelik üstüne bir de cildiniz güneşe, solaryuma, kuruluk etkilerine ya da bunun gibi başka etkilere de maruz kaldıysa daha hızlı birşekilde yaşlanmaya ve sıkılığını kaybederek cansız bir görünüm almaya başlar.

Cilt tonunda eşitlenme sağlamaya, cilttekihasarları hızla yatıştırmaya yardımcı olur. Ciltte oluşankızarıklık görünümlerinde düzelme sağlayabilirsiniz.

Zamanla yaşlanan cilt iç ve dış etkenlerle birlikte daha çokkırışmaya, sarkmaya, matlaşmaya başlar.

Perricone MD Vitamin C Ester 15 , genç görünümlü, sıkılaşmış,kırışıklıklarında düzelme sağlanmış, sağlıkla ışıldayan bir görünüme kavuşmaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Akşam kullanılması önerilmektedir.

ABD’li uzman Dr. Nicholas Perricone tarafından Perricone MD, 15 yıldan fazladır çalışmalarını sürdürmektedir. Ürünler, kırışıklık ve yaşlanma etkilerine karşı savaşır. Dr. Perricone yaşlanma etkilerini kontrol edebileceğimizin mümkün olduğunu söylüyor. Geliştirdiği ürünler daha genç ve dinç cilt görünümü için yardımcı olur.

Kullanım Şekli :

Akşamları temizlenmiş cildinize uygulayın, her gün kullanmanız tavsiye edilmektedir.

Perricone MD Vitamin C Ester 15, sitemizde uygun fiyatasatılan bir üründür. Ucuz fiyatlar Turuncu Kasa’da.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Perricone MD Vitamin C Ester 15 4x10ml

1390.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim