Sebamed Baby Sun SPF 50+ 75 ml Güneş Kremi

Sebamed Baby Sun SPF 50+ 75 ml Güneş Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Sebamed Baby Sun SPF 50+ 75 ml Güneş Kremi

Markası : Sebamed Ürünlerini Gör

7003

4103040898715

55
PİYASA FİYATI 719.90 TL
SATIŞ FİYATI 431.94 TL
3161
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stokta

Sebamed Baby Sun SPF 50+ 75 ml Güneş Kremi :

7003

Marka Adı :Sebamed

Ürün Adı :Sebamed Baby Sun SPF 50+ Güneş Kremi

Ürün Miktarı :75 ml.

Ürün Özellikleri :Bebek ve küçük çocuklarınızı hassas ciltlerini zararlı UV ışınlarına karşı korumaya yardımcı kremdir. Filtreleri bebeklerin ve küçük çocukların cildine uygun olarak mikropigmentler kullanılarak formüle edilmiştir ve güneşin neden olduğu hasarlara, yanık ve lekelenme gibi etkilere karşı koruyuculuk sağlamaya yardım eder. Yağ, alkol, paraben,parafin, peg bileşenleri, acrylamide, renklendirici,Paba esterleri,Peg bileşenleri içermez. Bebeğinizin cildini nemlendirerek güneşin neden olduğu kuruluklara karşı da korumaya yardım eder. Kolay uygulanır.

Sonuç :Bebek ve küçük çocukların cildinde yüksek UVkoruması sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli :Ürünü güneşe çıkmadan 25 dakika önce çocuğunuzun tüm vücuduna uygulayınız. Sudan çıktıktan, kurulandıktan sonra ve uzun süre güneş altında kaldığında tekrar uygulama yapınız.

İçerik :Aqua, Octocrylene, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Cetearyl Isononanoate, Titanium Dioxide, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Cera alba, Diethylhexyl Butamido Triazone, Magnesium Sulfate, Bisabolol, Inulin, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Cocoglycerides, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Stearate, Lecithin, Parfum, Silica, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Dimethicone, Zinc Stearate

Saç ve cilt sorunlarına etkili çözümler sunarak uzun yıllardır kullanıcıları tarafından takdir alan Sebamed markası, hem yetişkin hem de bebeklere özel farklı ürünler geliştirmektedir. Bebek cildi için ayrı bir özen gösteren marka en iyisini sunabilmek için çalışmaktadır.

Sebamed Baby Sun SPF 50+ güneş kremi, bebek ve küçük çocukların son derece hassas olan ciltlerinde kullanılmak üzere özel bir içerikle hazırlanmış, etkili, güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı korumaya yardımcı olan bir kremdir.

Sebamed Baby Sun SPF 50+ 75 ml Güneş Kremi, mikropigmentlerden oluşan içeriği ve güçlü filtreleri ile zararlı ışınları süzerek cildi korumaya yardım eder.

Bebeklerin cildinde nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Yoğun yapısı kuma ve suya karşı dayanıklı özelliktedir.

Çocuklarınıza zarar vermeden hassas ciltlerini beslemeye, korumaya ve bu şekilde havuzda, denizde, parklarda rahatça oynamalarına yardımcı olan ürün, spf 50+ derecede korumaya sahiptir.

7003

Zararlı UVA ve UVB ışınlarının etkilerinden tüm cilt tipindeki yetişkin ve çocukların korunması önemli bir konudur.

Sebamed Baby Sun SPF 50+ 75 ml Güneş Kremi, yoğun yapısı sayesinde uzun süreli bir koruma sağlamaya yardımcı olmaktadır. Güneş koruyucu ürünler kullansanız da yaz aylarında ve öğlen saatlerinde küçük çocukları direkt güneş ışınlarına maruz bırakmamaya özen gösteriniz.

Sebamed Baby Sun SPF 50+ 75 ml Güneş Kremi, sitemizde uygun fiyata satılmaktadır, diğer ürün ve indirimlerimizi de inceleyiniz. TuruncuKasa farkını yakalayın.

Yorumlar
e** t**
24.11.2023
klasik sebamed

Hep kullandığım marka uygun fiyatlı<br /> <br />

e** s**
24.11.2023
başarılı

kızım için aldım glutensiz içerikli yapısı çok güzel<br /> <br />

a** t**
24.11.2023
süper

bebegimin cildine cok iyi geldi stoklamayı düşünüyorum uzun miadlı

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Sebamed Baby Sun SPF 50+ 75 ml Güneş Kremi

431.94TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim