Synchroline Aknicare CB Chest & Back 100 ml

Aknicare CB Chest&Back 100 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Aknicare CB Chest&Back 100 ml

Markası : Synchroline Ürünlerini Gör

30211

8023628901025

5/1
233.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Synchroline Aknicare CB Chest&Back 100 ml

Synchroline Aknicare CB Chest Back 100 ml

Marka Adı: Synchroline

Ürün Adı: Synchroline Aknicare CB Chest&Back

Ürün Miktarı: 100 ml

Ürün Özellikleri: Sırt ve göğüs bölgesinde görülen, orta ve hafif dereceli aknelerin bakımı sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiş bir üründür. Yüz bölgesinde kullanılması önerilmez,  Yağsız emülsiyon formülü ile akneye sebep olan faktörler üzerinde etkili olmaya çalışır. Sprey formu ile kullanım kolaylığı sunar.

Sonuç:  Akneli ciltlerin bakımında yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Göğüs ve sırt bölgesine yaklaşık 20 cm uzaklıktan püskürterek uygulayabilirsiniz. Dilerseniz ürünün emilmesi için elinizle yedirebilirsiniz. Günde 2-3 kez kullanıma uygundur. Ürünü kullandıktan sonra 4-5 dakika kurumasını bekleyin ve daha sonra giysilerinizi giyin.

İçerik: %0.5 Salisilik Asit içerir.

 

Akne, en sık rastlanılan ve şikayet edilen cilt sorunlarından biridir. Stres, kalitesiz kozmetiklerin kullanımı, yanlış cilt bakımı, akne ve sivilce oluşumuna sebep olabilir. Akneli ciltlerin bakımı oldukça özen gerektirir.

Akneli ciltlerin bakımı düzenli olarak yerine getirilmediğinde veya yanlış ürünlerle yapıldığında istenmeyen sonuçlarla karşılaşmak mümkündür. Bu tür problemli ciltlere özenli davranmak gerekir. Akneli cilde sahip kişiler, bu görüntüden rahatsız oldukları için sıkmak isterler. Ancak bu kesinlikle yapılmaması gereken bir davranıştır. Ciltte kalıcı izlere, yeni akne oluşumlarına sebep olabilir.

Akneli ciltlerin bakımında dikkat edilmesi gereken bir diğer durum ise, cilt tipine uygun ürünler kullanmaktır.

Sivilce sadece yüz ve boyun bölgesinde değil, göğüs ve sırt bölgesinde de görülebilir.

Synchroline Aknicare CB Chest&Back, göğüs ve sırttaki aknenin bakımında kullanılmak üzere geliştirilmiş bir üründür. Hafif ve orta derecedeki aknelerde kullanım için idealdir. Akneye sebep olan faktörler üzerinde etki sağlamaya çalışır. Yağsız emülsiyon formülü ile cilde rahatsızlık hissi vermez.

Synchroline Aknicare serisindeki ürünler akneli ciltlerin bakımı için geliştirilmiştir. Cilt bakımı önemsenmeyecek bir konu değildir. Cildimiz, güzelliğimizin yansımasıdır, bu sebeple de bakımına dikkat etmek gerekir.

Synchroline Aknicare CB Chest&Back, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Synchroline Aknicare CB Chest & Back 100 ml

233.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim