Perricone MD Hyalo Plasma 30 Ml

Perricone Hyalo Plasma 30 Ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Perricone Hyalo Plasma 30 Ml

30162

651473532002

5/1
1408.47 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Perricone MD Hyalo Plasma 30 Ml : Canlılık Ve Nem Kazandırmaya Yardımcı Serum

Perricone Hyalo Plasma 30 Ml

Marka Adı : Perricone MD

Ürün Adı : Perricone MD Hyalo Plasma

Ürün Miktarı : 30 ml.

Ürün Özellikleri : Cilde sıkılık, esneklik, dolgunluk, canlılık ve nem kazandırmaya yardımcı bir cilt görünümü kazandırmaya yardım eder.Krem formunda, serum özelliği taşıyan üründür. Ciltte hyalüronik asit bakımı yapmaya yardımcıdır. Sıkılık kaybı yaşayan her cilt tipinin kullanımına uygun olan bir üründür.Paraben, sülfat, ftalat içermez.

Sonuç : Daha fazla nem ve esneklik kazanmış, canlı ve genç görünümlü cilt oluşumunu desteklemeye yardım eden kremdir.

Kullanım Şekli : Her gün sabah ve akşam, göz çevresine getirmeden yüzünüze masaj yaparak uygulayınız, üzerine Perricone nemlendirici veya Cold Plasma kullanarak daha etkili sonuçlar elde edebilirsiniz.

İçerik : Water, Dimethicone, Glycerin, Pentylene Gycol, Niacinamide, Butylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Squalane, Benzyl Alcohol, Urea, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Bisabolol, Dimethyl MEA, Styrene/Acrylates Copolymer, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Phosphatidylcholine, Hydrogenated Lecithin, Citric Acid, Allantoin, Hyaluronic Acid, Polysilicone-11, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Sodium Lactate, Lactic Acid, Serine, Sorbitol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Docosahexaenoic Acid, Copper Gluconate.

Cildimiz düzenli bir temizleme, bakım ve koruma gibi işlemlere ihtiyaç duyar. Bu bakımlar yeteri kadar sağlandığında cildimizin düzgün görünümü daha iyi bir şekilde muhafaza edilebilir.

Ancak cildimizde sıkılık, dolgunluk, esneklik kaybı yaşadığımızda, cilt canlılığını kaybettiğinde daha yaşlı ve cansız görünüm ortaya çıkabilir. 

Perricone Hyalo Plasma 30 Ml, cildinize daha dolgun bir görünüm ve sıkılık kazandırarak, genç ve pürüzsüz bir cilt oluşumunu desteklemeye yardımcı olur.  Cildin nemlenmesini sağlamaya ve daha canlı, daha genç bir görünüm sağlamaya yardım eder.

Hyalüronik asitin ; Barrier HA, Crosslinked HA, Micro HA olarak 3 farklı formunu içermektedir.

Etkileri ile cerrahi işlemlere yakın sonuçlar elde etmenizi sağalamaya yardım edebilir. Perricone ürünleri cildinizin genç görünümünü daha uzun süre korumanıza veya yaşlanma belirtilerinden kurtulmanızı sağlamaya yardım edebilir.

Perricone markası, dermatolog Nicholas Perricone tarafından ortaya çıkmıştır. Dr Perricone sertifikalı bir dermatologtur, kilo verme ve genç görünümü koruma ile ilgili yazdığı kitaplar ile tanınmıştır ve tasarladığı ürünleri ile genç görünümünüzü daha uzun süre koruyabilmenizi sağlamaya, cildinizde oluşan yaşlanma belirtileri ile savaşmanıza yardım eder.

Perricone MD Hyalo Plasma 30 Ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Perricone MD Hyalo Plasma 30 Ml

1408.47TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim