Perricone MD No Mascara Mascara - Hacim Veren ve Uzatan Maskara

Perricone MD No Mascara Mascara - Hacim Veren ve Uzatan Maskara
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Perricone MD No Mascara Mascara - Hacim Veren ve Uzatan Maskara

40398

651473513407

5/1
344.75 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Perricone MD No Mascara Mascara - Hacim Veren ve Uzatan Maskara

Marka Adı:  Perricone MD

Ürün Adı: Perricone MD No Mascara Mascara

Ürün miktarı: 8g

Ürün Özellikleri:

- Perricone MD Mascara kirpiklere hacim vererek uzun ve göz alıcı kirpiklere sahip olmanıza yardımcı bir üründür.

- İçeriğindeki Nöropeptitler ile kirpikleri beslemeye ve canlandırmaya çalışır.

- Tokotrienoller ve Biotin sayesinde her uygulama kirpiklerin kalitesini arttırmaya yardımcı olur.

- Özel olarak dizayn edilmiş çift yüzlü,kökten uca fırça ve nazik fırça kılı kirpiklere gereken lifting etkisini vermeye çalışır.

- Yüzde en dikkat çeken yer gözler ve bakışlardır, bakışlara derinlik katmak ve etkileyici bakışlara sahip olmak her kadının isteğidir.

Ne kadar makyaj yaparsanız yapın eğer kirpikleriniz sönük ise asla güzel bakışlara sahip olamazsınız. Perricone MD maskara bunun için özel tasarlanmış bir maskaradır.

Kirpiklerinize hacim vererek uzun kirpiklere, etkileyici bakışlara sahip olmanızı sağlamaya yardımcı olur.

- Anti-agig teknolojisinin maskara özelliği ile birleştirildiği bu özel maskara tüm cilt tonlarına uygun özel bir renge sahiptir.

- En nazik bölge olan göz çevresi için kolay temizleme özelliği ile üretilmiştir.

- Çift yönlü fırçası ile kirpikleriniz de topaklanma yapmadan tek tek ayrılmasına yardımcı olur.

Tokotrienoller: E vitaminin 60 kat daha güçlü formu olan, yüksek antioksidan özellikte bir içeriktir.Kirpiklerin sağlıklı gelişmesine yardımcı olur.

Kullanım Şekli: Dr. Perricone, geniş esnek ve kısa olan kılların kirpiklerin kök kısmına uygulanarak hacim ve kalınlık vereceğini vurgular.Sonra fırçanın nazik ve sıkı kısmını kirpikler üzerinde içten dışa doğru hareketlerle sürerek hacimli ve çarpıcı kirpiklere sahip olabilirsiniz.

Aynı zamanda fırçayı zikzak yaparak sürmek de hiçbir kirpiği affetmeyeceğinden dolayı daha dolgun bir görünüm kazandırır.Eğer bu dolgunluk sizi hala  tatmin etmiyorsa üst kirpiklerinizin arasına ince bir  kalem yada eyeliner sürebilirsiniz.

Sonuç: Büyüleyici bakışlara sahip olmanıza yardımcı bir maskaradır.Kirpiklerinizi beslemeye ve uzun, hacimli kirpiklere sahip olmanızı sağlamaya yardımcı olur.

İçerik: Ingredients: Water/Aqua/Eau, Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, PVP, C18-36 Acid Triglyceride, Cetyl Palmitate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Nylon-12, Stearic Acid, VP/Eicosene Copolymer, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Steareth-20, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Mica (CI 77019), Steareth-2, Cyclopentasiloxane, Aminomethyl Propanol, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Panthenol, Synthetic Fluorphlogopite, Potassium Sorbate, Dimethiconol, Hexylene Glycol, Titanium Dioxide (CI 778891) , Urtica Dioica (Nettle) Extract, Myristoyl Pentapeptide-17, Biotinoyl Tripeptide-1, Biotin, Tocotrienols.

Perricone MD ürünlerine Turuncu Kasa'dan uygun fiyatlarla ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Perricone MD No Mascara Mascara - Hacim Veren ve Uzatan Maskara

344.75TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim