Perricone MD Re-Firm Eye 15ml

Perricone MD Re-Firm Eye 15ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Perricone MD Re-Firm Eye 15ml

41109

651473540403

5/1
566.44 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Perricone MD Re-Firm Eye 15ml

Marka Adı: Perricone MD

Ürün Adı: Perricone MD Re-Firm Eye

Ürün Miktarı: 15 ml

Ürün Özellikleri:

- Göz çevresi bakımını yapmaya, göz çevresine esneklik ve sıkılık kazandırmaya, koyu leke ve şişlik görünümünü hafifletmeye yardım etmek üzere geliştirilmiştir.

- Ürün, zaman içinde yaşla beraber esnekliğini kaybetmiş cilde esneklik kazandırmaya, yaşlanma belirtilerinin görünümünü hafifletmeye yardım eder.

- Göz çevresinde oluşmuş olan koyu halkaların ve morlukların görünümünü hafifletmeye destek olan ürün göz çevresinin daha sağlıklı ve canlı bir görünüm kazanmasına yardım eder.

- Göz çevresindeki hassas dokunun beslenmesine ve direncinin artmasına, dış etkenlere karşı dayanıksız olan dokusunun dayanıklılığını arttırmaya destek olur.

- İçeriğindeki güçlü bileşenlerle kırışıklık ve ince çizgi gibi yaşlanma belirtilerinin görünümünü hafifletmeye yardım eder, cildin daha genç görünmesini sağlamaya çalışır.

- Kırışıklık, ince çizgi gibi yaşlanma belirtilerinin görünümünü hafifletmeye destek olur.

- Ürün içeriğinde bulunan Dermal Stim Factor, göz çevresine dolgunluk kazandırmaya yardım eder. Bu sayede göz çevresinin daha taze ve canlı görünmesine, pürüzsüz bir doku kazanmasına yardım eder.

- Ürün DMAE ile zenginleştirilmiştir. . DMAE maddesi, cildin sıkılaşmasına, kırışıklık ve çizgi görünümünün kısa sürede hafiflemesine yardım etmekte kullanılan etken maddedir. Kullanılan bütün kırışıklık karşıtı bakımların içinde en kısa sürede yanıt veren ve en etkili olanıdır.

- DMAE maddesiyle güçlendirilen formül derin kırışıklık ve çizgilerin görünümünü hafifletmeye, minimize etmeye yardım eder.

- Ürün, göz çevresindeki şiş görünümün azalmasına, yorgun ve yaşlı görünümünden arınmasına ve daha canlı ve taze görünmesini sağlamaya yardım eder.

- Ürünün içeriğinde ALA adlı madde bulunmaktadır. ALA, cildi yaşlanma belirtilerine karşı korumaya, cildin güçlenmesini ve yaşlanma belirtilerine karşı dirençli olmasını sağlamaya yardım eder.

- Perricone MD Re-Firm Eye, göz çevresine bakım yapmaya, kırışıklık ve ince çizgi görünümünü hafifletmeye, cilde sıkılık ve dolgunluk kazandırmaya, koyu halka ve morluk görünümünü azaltmaya yardım eder.

- Ürün, Perricone uzmanlığıyla geliştirilmiş, cildinizde güvenle kullanabileceğiniz bir üründür.

Kullanım Şekli: Ürünü temizlenip kurulanmış göz çevresine nazikçe tamponlayarak uygulayınız.

Kullanım Sıklığı: Sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa kullanılması tavsiye edilir.

Perricone MD markasının ürün çeşitlerine uygun fiyat koşulları ile Turuncu Kasa’dan sahip olabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Perricone MD Re-Firm Eye 15ml

566.44TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim