Peter Thomas Roth Anti - Aging Cellular Eye Repair Gel 15ml

Peter Thomas Roth Anti - Aging Cellular Eye Repair Gel 15ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Anti - Aging Cellular Eye Repair Gel 15ml

30304

670367242018

5/1
209.49 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Anti - Aging Cellular Eye Repair Gel 15ml :

 

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Anti - Aging Cellular Eye Repair Gel

Ürün Miktarı : 15 ml

Ürün Özellikleri : Göz altlarında oluşan derin kırışıklık ve ince çizgi görünümlerinde azalma sağlamaya, cilde esneklik ve sıkılaşma, nem vermeye yardımcı jeldir. Hafif formu ile kolay emilir, hafiftir. Gözaltı şişliklerini azaltmaya yardım eder. Antiaging özellik göstermeye yardımcı gözaltı jeli ile göz çevrenizdeki yaşlanma belirtileri ile savaşabilirsiniz.

Sonuç : Göz çevresi için anti aging özellik göstermeye yardımcı, ultra hafif formüllü jeldir.

Kullanım Şekli : Sabah ve akşam gözaltlarınıza, göz kapağına getirmeden, göz çevrenize parmakların uç kısımları ile yumuşak bir şekilde masaj yaparak uygulayınız.

İçerik : Water, Acetyl Hexapeptide-3 (Argireliner), Butylene Glycol, Palmitoyl Tripeptide-3, Glycerin, Sodium Polyacrylate, Propylene Glycol, Methylparaben, Propylparaben, Polysorbate 20, Palmitoyl peptide, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Retinyl Palmitate (Vitamin A), Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Phospholipids, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Camomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Vaccinium Myrtillus Extract, Acer Saccharum (Sugar Maple) Extract, Polysorbate 40, Triethanolamine, Disodium EDTA, Carbomer.

 Peter Thomas Roth Anti - Aging Cellular Eye Repair Gel 15ml :

Göz altları ve göz çevresinde bulunan deri incedir ve yağ oranı yüzün diğer bölgelerine göre daha azdır, ayrıca sürekli kas hareketleri yapan göz çevresi daha kolay bir şekilde yıpranır ve kırışıklıklar oluşur. Ayrıca stres, uykusuzluk, yorgunluk gibi pek çok neden de gözaltlarında şişlikler oluşmasına neden olabilir. Yaşımızı ele veren ilk yer gözlerimizdir ve göz çevremizin nasıl göründüğü çok önemlidir.

Peter Thomas Roth Anti - Aging Cellular Eye Repair Gel 15ml, gözaltlarınızı nemlendirerek daha esnek ve sıkılaşmış bir görünüm vermeye yardım eder, göz altlarında oluşan derinleşmiş kırışıklıklar, ince çizgi görünümlerinde azalma sağlamaya, şişlikleri azaltmaya,  göz çevresine esneklik kazandırmaya yardımcıdır. Son derece hafif yapıya sahip formülü, jel özeliği ile kolay emilir.

Gözlerinizin görünümü tüm yüzünüzü etkiler ve yaşınızı ortaya çıkartır, ayrıca daha yıpranmış bir göz çevresi olduğunuzdan daha yaşlı görünmenize de neden olabilir, bu nedenle göz çevresi bakımı ihmal edilmemelidir. Düzenli olarak göz çevresi nemlendirilmeli, yaşınıza ve cildin sorunlarına uygun ürünler kullanılmalı ve bakımı bu şekilde yapılmalıdır. Ayrıca göz çevresinin düzenli temizlnemsi de önemlidir.

Peter Thomas Roth Anti - Aging Cellular Eye Repair Gel 15ml, göz çevrenizdeki derin kırışıklık ve ince çizgi sorunları için yardımcıdır ve bu sayfada ucuz fiyata satılmaktadır.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Anti - Aging Cellular Eye Repair Gel 15ml

209.49TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim