Peter Thomas Roth Beta Hydroxy Acid %2 Acne Wash 250ml

Peter Thomas Roth Beta Hydroxy Acid %2 Acne Wash 250ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Beta Hydroxy Acid %2 Acne Wash 250ml

30255

670367510087

5/1
236.95 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Beta Hydroxy Acid %2 Acne Wash 250ml:

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Beta Hydroxy Acid %2 Acne Wash

Ürün Miktarı : 250 ml.

Ürün Özellikleri : Akne sorunu yaşayan, yağlı ciltleri temizlemeye yardımcı jeldir. Cildi yağ fazlasından, kir ve makyaj kalıntılarından temizlemeye ve yağ dengesi sağlamaya yardımcı olur. Yüz kullanımı için uygundur. Gözenekleri temizlemeye ve cildi siyah nokta, akne, sivilce oluşumlarına karşı korumaya yardım eder. Cilde ferahlatıcı bir his vermeye de yardımcıdır. Ciltte kuruluğa yol açmaz.

Sonuç : Cildi kurutmadan temizlemeye yardımcı, akne yıkama jelidir, cildi temizlerken ferahlatmaya yardım eder. Yağlı, akneli, problemli ciltler için tasarlanmıştır.

Kullanım Şekli : Islak cilde uygulayın ve köpürtün, ardından durulayın,

İçerik : Active: 2% Salicylic Acid. Inactive: Water (Aqua), Sodium Laureth Sulfate, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Panthenol (Pro Vitamin B5), Allantoin, Methylparaben, Quaternium-15.

 Peter Thomas Roth Beta Hydroxy Acid %2 Acne Wash 250ml

Akneli, yağlı, sivilceli ciltler diğer ciltlere göre daha farklı bir bakıma ihtiyaç duyarlar. Uygulanan yanlış cilt temizleme ve bakım işlemleri cildin daha fazla hasarlanmasına, tahriş olmasına, kurumasına ya da sorunların artmasına neden olabilir. Bu nedenle bu tip ciltler kendilerine uygun ürünlerle temizlenmeli ve nemlendirilerek bakımları yapılmalıdır.

Peter Thomas Roth Beta Hydroxy Acid %2 Acne Wash, yağlı ve akneli ciltleri temizlemek için tasarlanmış yüz yıkama jelidir. Cildi kir, yağ ve makyaj artıklarından temizlemeye yardım eder. Ciltte yağ dengesi sağlayarak akne, sivilce, siyah ve beyaz nokta oluşumlarına karşı koruma sağlamaya yardım eder.

Boya, alkol, yağ, parfüm içermeyen yüz yıkama jeli, salicylic acid ile formüle edilmiştir. Cildi temizlerken kuruluğa neden olmaz.

Akne ve sivilce genellikle yağlı ciltlerde görülür. Cilt yağlı olduğundan kirler, makyaj artıkları ve çevresel kirler cilde daha kolay yapışır ve bu da ciltte çeşitli problemler görülmesine neden olabilir. Bu nedenle cildin uygun şekilde temizlenmesi, temizlenirken kuruyarak koruyucu bariyerlerini yitirmemesi de önemlidir. Bu nedenle tercih edebileceğiniz Peter Thomas Roth Beta Hydroxy Acid %2 Acne Wash ile cildinizi her gün düzenli olarak arındırabilir, kurutmadan temizlenmesini sağlayabilirsiniz.

 

Peter Thomas Roth Beta Hydroxy Acid %2 Acne Wash 250ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Beta Hydroxy Acid %2 Acne Wash 250ml

236.95TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim