Peter Thomas Roth Chamomile Cleansing Lotion 250ml

Peter Thomas Roth Chamomile Cleansing Lotion 250ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Chamomile Cleansing Lotion 250ml

30254

670367810088

5/1
170.85 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Chamomile Cleansing Lotion 250ml

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Chamomile Cleansing Lotion 250ml

Ürün Miktarı : 250 ml.

Ürün Özellikleri : Tüm cilt tiplerini nazik bir şekilde temizlemeye yardımcı losyondur. Çok hassas yapıda olan ciltlerde de kullanılabilir. Cildi yağ fazlasından kirden ve makyaj kalıntılarından arındırarak rahatlatmaya yardım eder. Papatya ve doğal bitkisel özlerle formüle edilmiştir, cildi temizlerken yatıştırmaya, yumuşaklık kazandırmaya da yardımcı olur.

Sonuç : Hassas ciltler ve tüm cilt tipleri için kullanabileceğiniz temizleme losyonudur. Cildi yatıştırmaya ve yumuşaklık vermeye de yardımcı olur.

Kullanım Şekli : Her gün sabah ve veya akşam cildinize köpürterek uygulayın ve durulayarak temizleyin.

İçerik : Water (Aqua), Disodium Lauroamphodiacetate, Sodium Trideceth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerin, Lauramide DEA, Glycol Stearate, Stearamide AMP, Oleic Acid, Coconut Acid, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Avena Sativa (Oat) Kernel Extract, Symphytum Officinale Extract, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Carbomer, Disodium EDTA, Triethanolamine, Methylparaben, Sodium Hydroxide, Propylparaben, Fragrance.

 

Cildin temizlenmesi önemli bir konudur. Cilt temizlendiğinde nefes alır, rahatlar ve yumuşar, ancak bunu doğru ürünler kullanarak yapabilmek önemlidir. Pek çok temizleme ürünü cildinizi temizlerken kurumasına neden olabilir bu da cildin esnekliğini, canlılığını ve nemini kaybetmesine yol açabilir. Oysa cildin nemini ve yapısını koruması önemlidir.

Özellikle de hassas ciltler yanlış ürünler ile temizlendiğinde daha kolay bir şekilde hasarlanır ve tahriş olabilir bu nedenle cildin yapısına uygun ürünlerle temizlenmesi gerekmektedir.

Peter Thomas Roth Chamomile Cleansing Lotion, tüm ciltlerin kullanabileceği kadar hassas bir formüle sahiptir. Yatıştırma ve rahatlatma özelliği ile bilinen papatya özleri ve doğal bitki özleri ile formüle edilmiştir ve cildi kurutmadan temizlemeye yardım eder. Cildinizi kir, yağ fazlası ve makyaj kalıntılarından yumuşak bir şekilde arındırırken cilde hoş, ferahlatıcı bir koku verir.

Düzenli olarak temizlenen cilt, rahatlar ve daha sonra yapacağınız cilt bakımları için de hazır hale gelir. Aksi halde, düzenli şekilde temizlenmeyen ciltte tıkanan gözenekler, siyah nokta ve sivilce gibi sorunlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. 


Peter Thomas Roth Chamomile Cleansing Lotion 250ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Chamomile Cleansing Lotion 250ml

170.85TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim