Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash 250ml

Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash 250ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash 250ml

30259

670367212080

5/1
398.64 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash 250ml :

 Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash 250ml :

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash

Ürün Miktarı : 250 ml.

Ürün Özellikleri : Ciltte soyma etkisi sağlamaya yardımcı temizleme jelidir. Soyma etkisi ile ince çizgi ve kırışıklıkların görünümlerinde azalma sağlamaya da yardımcıdır. Rosasea, çok kuru ve aşırı hassasiyete sahip ciltlerde kullanılması tavsiye edilmez, bunlar haricinde tüm ciltlerde kullanılabilir. Glikolik asit içermektedir.

Sonuç : Yağ içermeyen cilt temizleme jelidir. Soyma etkisi ile cildin yenilenmesine yardımcıdır, ince çizgi ve kırışıklık görünümlerinde düzelme sağlamaya yardım eder.

Kullanım Şekli : Her gün sabah ve akşam göz çevresine getirmeden ıslak cilde uygulayın ve suyla durulayarak temizleyin. Cildiniz kuru ya da hassas ise haftada 3 defa kullanmanız tavsiye edilir. Yağlı ve karma ciltler her gün kullanabilir. Düzenli kullanınız.

İçerik : Water, Sodium Laureth Sulfate, Glycolic Acid, Propylene Glycol, Cocamidopropyl Betaine, Lauryl Glucoside, Sodium Chloride, Panthenol (Pro Vitamin B5), Allantoin, Arginine, Methylparaben, Quaternium-15.

 Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash 250ml :

Cilt, yapısına göre farklı bakımlara ihtiyaç duyar. Bu bakımlar ve temizlik cildinizin sağlığı, geleceği açısından önem ihtiva eder.

Sağlıklı bir beslenme, genetik, yeteri kadar su tüketmek, alkol, sigara ve gece hayatından, stresten uzak durmak cilt için önemli konulardır. Ancak zamanın ilerlemesi ile ciltte pek çok sorunlar ortaya çıkabilir. Özellikle yaşanan  nem kaybı cildin esnekliğini yitirmesine, kırışıklıklar oluşmasına neden olabilir.

Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash 250ml, cildin üst yüzeyini soyma etkisi ile temizleyerek daha canlı bir cilt oluşmasını desteklemeye yardımcı olur. Ciltte oluşan kırışıklık ve ince çizgilerin görünümlerini azaltmaya ve cildi arındırmaya yardımcı olur. Yağ içermeyen formülü %3 glycolic acid formülü ile tasarlanmıştır.

Cildin temizlenmesi için cilt yapısına uygun ürünler kullanılmalıdır. Yağlı bir cilt için yağlı ciltlere özel, kuru ciltler için kuru ciltlere özel ya da normal ciltler için normal ciltlere özel temizleme ürünleri kullanılarak cildin bakımı yapılmalıdır. Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash ise kırışıklık ve ince çizgiler oluşmuş ciltler için tasarlanmış olan bir temizleme jelidir. Siz de cildinizin ihtiyacına uygun ürünleri tercih ederek bakımını yapmalısınız.

Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash 250ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Glycolic Acid 3% Facial Wash 250ml

398.64TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim