Peter Thomas Roth Massaging Bar For Bath 3*100gr

Peter Thomas Roth Massaging Bar For Bath 100gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Massaging Bar For Bath 100gr

30318

670367606087

5/1
173.9 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Massaging Bar For Bath 3*100gr

Peter Thomas Roth Massaging Bar For Bath 100gr

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Massaging Bar For Bath

Ürün Miktarı: Her biri 100 gr 3 sabun

Ürün Özellikleri: Her cilt tipinin kullanımına uygundur. Banyo sırasında cildi temizlemeye, canlandırmaya ve tazelik hissi sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir. Temizleyici formülü sayesinde cilde ferahlık sağlar. Masaj başlıkları sayesinde ciltte canlanma sağlamaya ve banyoyu keyifli hale getirmeye yardım eder.

Sonuç: Vücutta temizlik, canlılık ve yumuşaklık sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Nemli cilde, masaj başlığı ile masaj yaparak uygulanır ve iyice durulanır.

İçerik: SODIUM TALLOWATE, SODIUM COCOATE/SODIUM PALM KERNALATE, WATER/AQUA/EAU, GLYCERIN, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM CHLORIDE, TETRASODIUM ETIDRONATE, CITRONELLOL, HEXYL CINNAMAL, LIMONENE, LINALOOL, TITANIUM DIOXIDE (CI 77891).

 

Vücut temizliği, kişisel bakımın en önemli parçasıdır. Banyo veya duş sırasında vücudumuzu temizleme fırsatı bulabiliriz.

Vücut temizliği sağlık açısından olduğu kadar, toplumsal ve kişisel açıdan da önemlidir. Vücut temizliğine dikkat edilmediğinde ciltte yağlanmalar, akne oluşumları ve daha pek çok cilt problemi ortaya çıkabilir. Bunun dışında vücutta terlemeden kaynaklı kötü koku oluşumu da görülebilir.

 

Peter Thomas Roth Massaging Bar For Bath 100gr, vücut temizliğine yardımcı olmak için geliştirilmiş bir üründür. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Cilde yumuşak, temiz ve tazelenmiş bir his sağlamaya çalışır. Cildi yenilemeye yardımcı masaj başlıkları sayesinde cildi canlandırmaya ve banyoyu keyifli hale getirmeye yardım eder. Banyo sırasında rahatlamanızda etkilidir.

 

Cildin taze ve yumuşak kalmasında etkilidir. Temizlenen cilt, pürüzsüz ve yumuşak olur, diğer bakım aşamalarına hazırlanır.

 

Peter Thomas Roth Massaging Bar For Bath 100gr, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş vererek, vücut temizliğinizde kullanabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Massaging Bar For Bath 3*100gr

173.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim