Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil Free Moisturizer 50ml

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil Free Moisturizer 50ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim Kargo Bedava
  • Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil Free Moisturizer 50ml

30271

670367013052

5/1
514.58 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil Free Moisturizer 50ml

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil Free Moisturizer 50ml

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil Free Moisturizer

Ürün Miktarı: 50ml

Ürün Özellikleri: Akneli ve yağlı cilt tipleri de dahil olmak üzere, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Günlük kullanım için ideal bir üründür. Cildi nemledirmeye, yatıştırmaya ve canlılık sağlamaya ve cildin nem kaybını en aza indirmeye yardımcıdır. İnce ve hafif yapısı, yağsız formülü ile cilt tarafından kolayca emilir ve cilde rahatsızlık hissi vermez. A ve E vitaminlerin içerir.

Sonuç: Cildin günlük nem ihtiyacını karşılamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Temizleyici ve tonik uygulanan cilde günde iki kez uygulanır.

İçerik: WATER/AQUA/EAU, BUTYLENE GLYCOL, C12-15 ALCOHOL BENZOATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-100 STEARATE, CARBOMER, METHYL GLUCETH-20, GLYCERIN, DIMETHICONE, CAPRYLIC/CAPRIC ACID, PANTHENOL, CETYL ALCOHOL, TOCOPHERYL ACETATE, RETINYL PALMITATE, ALLANTOIN, HYALURONIC ACID, ALOE VERA, SODIUM PCA, AZULENE, TETRASODIUM EDTA, POLYSORBATE-20, DIAZOLIDINYL UREA, TEA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN, MUCCOPOLYSACCHARIDES, FRAGRANCE (PARFUM), FD&C BLUE 1, FD&C YELLOW 5.

 

Nem cildin sağlığı, güzelliği ve canlılığı için hem gerekli hem de önemlidir. Nemini kaybeden cilt, cansız, sağlıksız ve mat görünmeye başlar. Yaşın ilerlemesi, hava şartları, yaşam koşulları, cilt bakım ürünleri, kullanılan bir takım ilaçlar cildin nem kaybetmesine sebep olabilir.

Her yaşta, her cilt tipinin neme ihtiyacı vardır. Cildi nemlendirirken, doğru ürünleri seçmek gerekir.

 

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil Free Moisturizer 50ml, oldukça ince yapıya sahip, yağsız formda bir nemlendiricidir. Cildi yatıştırmaya, nemlenme sağlamaya ve rahatlatmaya yardımcıdır. Cilt tarafından kolayca emilir ve ciltte yağlı bir his bırakmaz.

Dönemsel cilt kuruluğu yaşayan kişilerin kullanımı için idealdir. Yağlı ve akneli cilt tipleri dahil, her cilt tipinin kullanımına uygun özelliktedir.

Cildi nemlendirirken, yumuşaklık hissi sağlar ve yatıştırır. Hyaluronic acid, aloe vera ve A, E vitaminlerini içerir. Günlük kullanıma uygundur ve cildin günlük ihtiyacı olan nem desteğini sağlamaya çalışır.

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil Free Moisturizer 50ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş vererek, cildinize nem desteği sağlayabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Ultra-Lite Oil Free Moisturizer 50ml

514.58TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim