Peter Thomas Roth Ultra Lite Oil Free Sunblock Spf30 118ml

Peter Thomas Roth Ultra Light Oil Free Sunblock Spf30 118ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Ultra Light Oil Free Sunblock Spf30 118ml

30260

670367017111

5/1
130.17 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Ultra Light Oil Free Sunblock Spf30 118ml :

 Peter Thomas Roth Ultra Light Oil Free Sunblock Spf30 118ml

Marka Adı : Peter Thomas Roth

Ürün Adı : Peter Thomas Roth Ultra Light Oil Free Sunblock Spf30

Ürün Miktarı : 118 gr.

Ürün Özellikleri : Yağ içermeyen güneş koruyucudur. Cildi zararlı güneş ışınlarına karşı spf 30 derecesinde korumaya yardım eder. İçeriğinde allantoin, provitamin B5, aloe,  A, C ve E vitaminleri bulunur. Tüm cilt tipine sahip kişiler tarafından kullanıma uygun olan ürün cildinizi korurken beslemeye ve güçlendirmeye de yardım eder. Parfüm içermez.

Sonuç : Cildi zararlı UV ışınlarına karşı korumaya yardımcı üründür. Cildi korurken nemlendirmeye, beslemeye ve güçlendirmeye de yardım eder.

Kullanım Şekli : Güneşe çıkmadan yaklaşık 25-30 dakika kadar önce uygulanır ve kurulanma sonrası, uzun süre güneşte kalındığında uygulanma tekrarlanır. Uygulamadan 15 dakika kadar sonra makyaj uygulayabilirsiniz.

İçerik : Allantoin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Alumina, Ascorbyl Palmitate, C12-C15 Alkyl Benzoate, Caprylic/ Capric Triglyceride, Carbomer, Cetyl Alcohol, Dimethicone, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Stearate, Magnesium Ascorbyl Phosphate, Panthenol, PEG -100 Stearate, Phenoxyethanol, Phospholipids, Polyglyceryl- 2 Caprate, Potassium Sorbate, Propylene Glycol, Retinyl Palmitate, Sodium Benzoate, Squalane, Stearic Acid, Sucrose Stearate, Tetrasodium EDTA, Titanium Dioxide, Tocopheryl Acetate, Triethanolamine, Water/Aqua/Eau.

Avobenzone 3%, Homosalate 10%, Octisalate 5%, Octocrylene 2.25%, Oxybenzone 6% oranlarında aktif içeriklere sahip olan güneş korucu ürün, cildinizi zararlı UV ışınlarına karşı korumaya yardım ederken beslemeye ve güçlendirmeye de yardım eder. Yağ içermediğinden ciltte kolayca emilir ve gözeneklerde tıkanmaya neden olmaz.

Güneşin UV ışınları cilt için oldukça yıpratıcı etkiye sahiptir, bu etkilerden korunabilmek ve zararları en aza indirebilmek için güneş koruyucu ürünler kullanarak cildin desteklenmesi gerekmektedir. Ciltte oluşacak yanıklar, cildinize zarar verirken cildin geleceğini de etkileyecektir. Zararlı ışınlar ciltte lelenmelere, erken yaşlanma belirtileri oluşmasına, cilt kuruluğuna, cildin esnekliğini kaybetmesine neden olabilir.

Peter Thomas Roth Ultra Light Oil Free Sunblock Spf 30, parfüm içermeyen formülü ile cildi zararlı UV ışınlarına karşı korumaya, cilde nem ve yumuşaklık kazandırmaya yardım eder. İçerdiği allantoin, aloe vera ve vitaminler ile cildi besleyerek güçlendirmeye yardım eder. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Yağ içermeyen formülü ile ciltte kalıntı bırakmadan hızla emilir ve rahatsızlık hissine, gözeneklerin tıkanmasına neden olmaz.

Peter Thomas Roth Ultra Light Oil Free Sunblock Spf30 118ml, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

 

 

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Ultra Lite Oil Free Sunblock Spf30 118ml

130.17TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim