Peter Thomas Roth Un Wrinkle Creme Cleanser 200ml

Peter Thomas Roth Un Wrinkle Creme Cleanser 200ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Peter Thomas Roth Un Wrinkle Creme Cleanser 200ml

30313

670367822012

5/1
188.14 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Peter Thomas Roth Un Wrinkle Creme Cleanser 200ml

Peter Thomas Roth Un Wrinkle Creme Cleanser 200ml

Marka Adı: Peter Thomas Roth

Ürün Adı: Peter Thomas Roth Un Wrinkle Creme Cleanser

Ürün Miktarı: 200 ml

Ürün Özellikleri: Kuru ve hasarlı cilt tipleri başta olmak üzere, tüm cilt tiplerinin kullanımı için idealdir. Krem formu ve anti aging özelliği ile cilde zarar vermeden kir ve makyajdan arındırmaya çalışır. Ciltte yumuşaklık ve canlanma hissi sağlamaya yardımcı olur. Cilde pürüzsüz bir görünüm sunmayı amaçlar.

Sonuç: Krem formu ile cildi kir ve makyajdan nazikçe temizlemeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Cilde masaj yaparak uygulanır ve daha sonra iyice durulanır.

İçerik: WATER (AQUA), ROSA CENTIFOLIA FLOWER WATER, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SORBITAN STEARATE, BUTYLENE GLYCOL, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, POLYSORBATE 80, PEG- 100 STEARATE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), CETYL ALCOHOL, ACRYLATES/ C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM HYALURONATE, TRIETHANOLAMINE, DISODIUM EDTA, CITRIC ACID, BHT, PROPYLENE GLYCOL, DIAZOLIDINYL UREA, METHYLPARABEN, PROPYLPARABEN.

 

Cilt bakımının en önemli adımı, cilt temizliğidir. Doğru ürünlerle yapılan cilt temizliği, cildi diğer bakım aşamalarına hazırlar.

Çevreden gelen toz, kir, yapılan makyaj, cildin kirlenmesine, gözeneklerin tıkanmasına neden olabilir. Cilt gözenekleri tıkandığında, istenmeyen cilt problemlerinin ortaya çıkması muhtemeldir. Cildin sağlığını kaybetmemesi için her gün mutlaka düzenli olarak temizlenmesi gerekir.

 

Peter Thomas Roth Un Wrinkle Creme Cleanser 200ml, ciltteki kiri ve makyajı temizlemeye yardımcı olmak için geliştirilmiş bir üründür. Kuru ve hasarlı cilt tipleri olmak üzere tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur.

Krem formu ile cildi temizlerken cildi temizlerken kurutmaz. Cilde nemlenme, pürüzsüz ve canlanmış bir görünüm sunmaya yardım eder. Anti aging özelliğiyle cildi ciltte arınma sağlarken enerjik bir görünüm sunmaya da yardımcı olur.

A,C,E ve pro vitamin B5 içerir, parfüm içermez. Cilt bariyerlerini korumaya ve güçlendirmeye çalışır.

 

Peter Thomas Roth Un Wrinkle Creme Cleanser 200ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Peter Thomas Roth Un Wrinkle Creme Cleanser 200ml

188.14TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim