Physicians Formula Argan Wear Ultra Nourishing Bronzer 11gr

Physicians Formula Argan Wear Ultra Nourishing Bronzer 11gr
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Argan Wear Ultra Nourishing Bronzer 11gr

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30738

044386064409

5/1
96.61 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Argan Wear Ultra Nourishing Bronzer 11gr

Physicians Formula Argan Wear Ultra Nourishing Bronzer

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Argan Wear Ultra Nourishing Bronzer

Ürün Miktarı: 11 gr

Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri için

Ürün Özellikleri: Cilde aydınlık, canlanmış ve sıcak bir görünüm sunmaya yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Cilde ışıltılı ve sağlıklı bir bronzluk sağlamayı amaçlar. Aynası ve fırçası uygulamayı kolay hale getirir. Çantanızda rahatlıkla taşıyabilir ve dilediğiniz an kullanabilirsiniz. Argan yağı ile formüle edilmiştir. Cilde ipeksi bir dokunuş sağlar.

Sonuç: Cildinize ışıltılı bir bronzluk sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Ürünü doğrudan cildinize uygulayabileceğiniz gibi makyaj üzerine de uygulama yapabilirsiniz. Yüzünüze, elmacık kemiklerinize ağırlık vererek ve boynunuza hafifçe uygulama yapabilirsiniz. İhtiyaç duyduduğunuz her an kullanabilirsiniz.

İçerik:  Talc, Mica, Isostearyl Neopentanoate, Fragrance, Polybutene, Argania Spinosa (Argan) Kernel Oil, Ascorbyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Calcium Sodium Borosilicate, Citric Acid, Glyceryl Oleate, Glyceryl, Stearate, Isopropyl Isostearate, Lecithin, Tin Oxide, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, May Contain: Iron Oxides, Titanium Dioxide.

 

Bayanların çoğu ciltlerinin bronz bir görünümde olmasından hoşlanır. Sağlıklı, tazelenmiş ve bronz görünüme sahip olan bir cilt güzel ve hoş görünmenize de sebep olabilir.

Physicians Formula Argan Wear Ultra Nourishing Bronzer 11gr, cildinizde ışıltılı bronz ve sıcak bir görünüm elde etmenizde etkilidir. Argan yağı içeren formülü cilde kadifemsi bir dokunuş sunar.

Cildinize doğrudan uygulayabileceğiniz gibi, makyajınızın üzerine elmacık kemiklerinize yoğunlaşarak uygulama yapabilirsiniz. Hoş ışıltıları cildinize tazelenmiş bir görünüm sunar. Aynası ve fırçası ile kullanımı son derece pratik bir üründür.

 

Physicians Formula Argan Wear Ultra Nourishing Bronzer 11gr, Turuncukasa.com adresinde indirimli fiyata satılan bir üründür. Siz de hemen sipariş verin ve kendinizi şımartın.

 

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Argan Wear Ultra Nourishing Bronzer 11gr

96.61TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim