Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10- 2in1 Yellow/ Light

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10- 2in1 Yellow/ Light
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10- 2in1 Yellow/ Light

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

9385

0044386030565

5/1
80.34 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10- 2in1 Yellow/Light :

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10- 2in1 Yellow/ Light

Marka Adı : Physicians Formula

Ürün Adı : Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10-2in1 Yellow/ Light

Ürün Miktarı : 6.8 gr

Ürün Özellikleri : Göz altında yaşadığınız, mor halkalar ve ince çizgiler için tasarlanmış olan kapatıcı özellikli bir üründür.

Sarı olan tarafı morlukları kapatmaya light olan kısmı da daha düzgün görünüm kazandırmaya yardım eden renkli bir üründür.

Tüm cilt tiplerinin kullanabileceği kapatıcı, içermiş olduğu spf 10 derecesindeki korumasıyla da hassas olan göz altlarını zararlı UVışınlarına karşı korumaya yardım eder. Krem formundadır ve suya dayanıklıdır.

Kullanım Şekli : Göz altlarındaki morluklar için sarı olan kısmı kullanabilir, üzerine de hafif renkli olanı sürerek daha üstün kapatıcı etki elde edebilirsiniz.

İnsanların çoğu göz altlarında sorun yaşamaktadırlar, gözaltı hassas yapıdadır ve kolaylıkla deforme olabilir. En sık olarak da ilerleyen yaşa bağlı olarak cilt dokusu esnekliğini , canlılığını yitirir,uykusuz ve yorgun bir gün geçirebilirsiniz, bu gibi sorunlar ilk olarak gözaltlarınızda kendini gösterir.

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10- 2in1 Yellow/Light, Mor halkalanmalar oluşan gözaltları için tasarlanmıştır ve cildiniz için en zararlı olan güneş ışınlarına karşı göz altınızı korumaya da yardımcıdır.

Sarı rengi mor ve mavi renkli cilt dokusunda harika kapatıcı etki sağlamaya yardım eder.

Kullandığınız sarı rengin üzerine de ürünün diğer tarafındaki ten rengine yakın, hafif renkli olan ürün ile doğal etki sağlayabilirsiniz. Uzun süre dayanıklı yapısı ile daha aydınlık gözaltlarına kavuşmanıza yardım edecektir.

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10- 2in1 Yellow/Light, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata bulabileceğiniz bir kapatıcıdır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Concealer Twins Cream Spf10- 2in1 Yellow/ Light

80.34TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim