Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Palet Pudra 7gr - Medium

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Palet Pudra 7gr - Medium
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Palet Pudra 7gr - Medium

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30751

44386063990

5/1
90.51 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Palet Pudra 7gr – Medium

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Palet Pudra 7gr – Medium

Ürün Miktarı: 7 gr

Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri

Ürün Özellikleri: Nude renginin en güzel tonlarını bir arada sunan dört faklı renkten oluşur. Allık, bronzlaştırıcı, pudra ya da aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Parfüm, paraben ve gluten içermeyen ürün, cildinize ipeksi bir dokunuş sunar. Cilde aydınlık, ışıltılı, bakımlı ve canlanmış bir görünüm sunmada etkilidir. Çok amaçlı bir kullanıma uygun olan ürün, oldukça şık bir ambalaja sahiptir. Sahip olduğu aynası ve fırçası sayesinde çantanızda taşıyabilir ve dilediğiniz zaman pratik bir biçimde uygulayabilirsiniz.

Sonuç: Cildinize bakımlı, hoş ve aydınlık bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: 4 renk tonundan oluşan ürünün en açık rengini highlighter olarak, en koyu rengini bronzer olarak kullanabilirsiniz. Tüm renkleri karıştırarak pudra ya da allık gibi uygulama yapabilirsiniz. Tek başına ya da makyaj üzerinde kullanabilirsiniz.

İçerik: Mica, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Water, Kaolin, Diisostearyl Malate, Ethylhexyl Isononanoate, Mother of Pearl Powder, Nylon-12, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Calcium Aluminum Borosilicate, Boron, Nitride, Lactic Acid, Magnesium Stearate, Synthetic Fluorphlogopite, Synthetic Wax, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tin Oxide, Tropaeolum Majus Flower/Stem/Leaf Extract, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, May Contain: Titanium Dioxide, Iron Oxides, Red 30, Red 40 Lake

 

Makyaj yapmak, çoğu kadın için vazgeçilmez uygulamalardan biridir. Makyaj uygulamaları, cilt kusurlarının kapatılmasına ya da cilt güzelliğinin ortaya çıkarılmasına yardımcı olur. Günümüz bakımlı kadınlarının da en vazgeçilmez uygulamalarından biridir.

Cilt sağlığına zarar vermemesi bakımından, makyaj malzemelerinin seçimine son derece özen göstermek gerekir. Aksi takdirde istenmeyen cilt problemleriyle karşı karşıya kalmak mümkündür.

 

Physicians Formula markasında cildinize sağlıklı bir makyaj yapmanıza imkan sağlayan pek çok farklı çeşitte ürün bulunmaktadır.

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Palet Pudra 7gr – Medium, çok yönlü kullanımı ile size keyifli bir makyaj deneyimi sunar. Allık, pudra, bronzlaştırıcı ya da aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Şık ambalajı ile beğenerek kullanacağınız bir üründür.

 

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Palet Pudra 7gr, Turuncukasa.com’ da indirimli fiyata satılan bir üründür. Siz de hemen sipariş verin ve makyaj uygulamalarınızı keyifli hale getirin.




Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Nude Wear Aydınlatıcı Palet Pudra 7gr - Medium

90.51TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim