Physicians Formula Nude Wear Blush Allık Natural

Physicians Formula Nude Wear Beautiful Bare Skin Effect Natural
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Nude Wear Beautiful Bare Skin Effect Natural

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30151

44386062399

5/1
76.27 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Nude Wear Blush Allık Natural:

Physicians Formula Nude Wear Beautiful Bare Skin Effect Natural

Marka Adı :Physicians Formula

Ürün Adı :Physicians Formula Nude Wear Blush Allık Natural

Ürün Miktarı :5 gr.

Ürün Özellikleri :Nude tonlar içeren formülü ile yanaklarda renk sağlamaya yardımcı allıktır. Paraben ve parfüm içeremeyen allık cildin gözeneklerini tıkamadan ışıltılı bir renk vermeye yardımcıdır. Kutusu aynalıdır ve uygulama için fırçası da bulunur. Pembe tonlarına sahiptir.

Sonuç :Yanaklarınıza ışıltılı bir pembelik kazandırmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli :Fırçası yardımı ile elmacık kemiklerinizin üstüne şakaklara doğru uygulayınız. Makyajınızı pembe tonlarda bir lipstick-ruj veya lipgloss ile tamamlayabilirsiniz.

İçerik : Mica, Diisostearyl Malate, Nylon-12, Synthetic Wax, Water, Lauroyl Lysine, Ethylhexyl Palmitate, Polybutene, Calcium Aluminum Borosilicate, Boron Nitride, Dimethicone, Dimethicone/Methicone Copolymer, Lactic Acid, Tropaeolum Majus Flower/Leaf/Stem Extract, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Talc, Tin Oxide, Synthetic Fluorphlogopite, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol. May Contain: Iron Oxides, Red 30, Titanium Dioxide,Yellow 5 Lake

Physicians Formula Nude Wear Beautiful Bare Skin Effect Natural

Kadınların büyük bir kısmı makyajı sever, Makyaj yapabilmek için pek çok makyaj ürünü ve aksesuarından faydalanılır. Günü, cildinizde makyajla geçirecekseniz kullanacağınız ürünler oldukça önemlidir.

Physicians Formula markası tasarladığı ürünlerinin çeşitliliği ile cildinizde en iyi ve uyumlu tonları yakalamaya, cilde sağlıklı, canlı ve düzgün bir görünüm kazandırmaya yardım eder. Farklı cilt tonlarına uygunluğu ve makyajınız için kullanabileceğiniz renklerin birbiriyle uyumunu yakalayabilmeniz için ürünler geniş renk yelpazelerine sahiptir.

Physicians Formula Nude Wear Beautiful Bare Skin Effect Natural, pembe tonlarına sahip, ışıltılı allıktır. İçeriğinde paraben ve parfüm bulunmadığından cildinizde alerji yapma riski çok düşüktür. Non komedojenik yapısı ile gözeneklerde tıkanma yapmaz. Allığın farklı renk tonlarında seçenekleri de bulunmaktadır. Ayrıca Physicians Formula Happy Booster Allık ve Nude WearRose gibi farklı ürün seçenekleri de bulunmaktadır.

Cildimizdeki beğenmediğimiz bölgeleri gizleyebilmek, beğendiğimiz bölgeleri ise ortaya çıkartabilmek için makyaj yaparız. Makyajla cildimizde daha pürüzsüz bir görünüm, renkli, sağlıklı ve ışıltılı bir canlılık yakalayabiliriz. Önemli olan doğru ürünleri tercih ederek doğru şekilde uygulama yapmaktır.

Physicians Formula Nude Wear Beautiful Bare Skin Effect Natural, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Nude Wear Blush Allık Natural

76.27TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim