Physicians Formula Organic Wear CC Cream Spf20 35ml

Physicians Formula Organic Wear CC Cream Spf20 35ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Organic Wear CC Cream Spf20 35ml

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30152

44386062276

5/1
96.61 TL
Seçenek
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Organic Wear CC Cream Spf20 35ml

Physicians Formula Organic Wear CC Cream Spf20

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Organic Wear CC Cream Spf20

Ürün Miktarı: 35 ml

Ürün Özellikleri: Ciltteki renk tonunu eşitlemeye çalışır. Parfüm ve paraben içermez; limon ve kırmızı yosun özleri içerir. Cilde nemlenme ve aydınlık bir görünüm sunmaya çalışır. Spf 20 derecesinde güneş koruması sağlamaya çalışır. Doğal ve organik içeriklerle formülize edilmiştir.

Sonuç: Cildinizde eşitlenmiş bir cilt tonu sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan 20 dakika önce uygulayabilirsiniz. Ürünü kullanmadan önce çalkalayın ve bir miktar ürünü parmak uçlarınızla yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Tek başına kullanabileceğiniz gibi, makyajınızın altına da kullanabilirsiniz.

İçerik: Active Ingredients: Titanium Dioxide 3.9%, Zinc Oxide 1% Inactive Ingredients: Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water, Dodecane, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Titanium Dioxide, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Silica, Glycerin+, Lecithin, Water, Magnesium Sulfate, Polyglyceryl-4 Isostearate, Beeswax, Citrus Limon (Lemon) Peel Extract, Euterpe Oleracea Fruit Extract, Agave Tequilana Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Lauroyl Lysine, Leuconostoc / Radish Root Ferment Filtrate, Leuconostoc Ferment Filtrate

 Göz çevresi ve altı farklı renkte, dudak kenarları ve yanaklar farklı renktedir.

Çevresel faktörler, güneş ışınları, yaşlanma belirtileri gibi sebeplerle ciltte ton değişimleri görülebilir. Özellikle güneş ışınlarının ve yaşın ilerlemesinin etkisiyle, bu ton farklılıkları, iyice belirginleşir ve kişinin kendini kötü hissetmesine sebep olabilir.

Physicians Formula Organic Wear CC Cream Spf20, cilt tonunda görülmesi muhtemel renk farklılıklarını azaltmaya yardımcı olur. Limon ve kırmızı yosun özleri içerir, doğal ve organik içerikler formülize edilmiştir.

Parfüm, paraben ve gluten içermez. Cilt gözeneklerinde tıkanmaya sebep olmaz. SPF 20 derecesinde güneş koruması içerir. Cilde nemlenme ve doğal bir parlaklık sunar. Cilt görünümünde kusursuzluk sağlamayı amaçlar.

Cildinizdeki

Physicians Formula markasında;

Physicians Formula Super CC Cream Spf30,

Physicians Formula Süper CC+ Pudra SPF 30 Light - Super CC Powder gibi ürünler bulunmaktadır.

Physicians Formula Organic Wear CC Cream Spf20, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Organic Wear CC Cream Spf20 35ml

96.61TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim