Physicians Formula Organic Wear CC Mascara Ultra Black

Physicians Formula Organic Wear CC Mascara Ultra Black
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Organic Wear CC Mascara Ultra Black

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30148

44386062504

5/1
66.1 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Organic Wear CC Mascara Ultra Black

Physicians Formula Organic Wear CC Mascara Ultra Black

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Organic Wear CC Mascara Ultra Black

Ürün Miktarı: 7.5 g

Ürün Özellikleri: Parfüm, paraben ve gluten içermeyen ürün, doğal ve organik maddeler içerir. Zararlı kimyasallar içermez, kirpiklere zarar vermez. Kıvrık, hacimli belirgin kirpiklere sahip olmanızda etkilidir. Alerji yapma riski minimumdur. Kirpiklerinizin bakımlı ve göz alıcı görünmesine yardımcı olur.

Sonuç: Kirpiklerinize kıvrık bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kirpiklerin diplerinden uçlarına doğru sürebilirsiniz. Su veya göz makyaj temizleyicileri kullanarak kolayca temizleyebilirsiniz. Daha hacimli bir görünüm için bir kat daha uygulama yapabilirsiniz.

İçerik: Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Water, Glycerin, Iron Oxides, Glyceryl Stearate SE, Beeswax, Microcrystalline Cellulose, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax, Tapioca Starch, Stearic Acid, Oryza Sativa (Rice) Powder, Jojoba Esters, Hydrolyzed Corn Starch, Oryza Sativa (Rice) Extract, Glyceryl Caprylate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Glycine Soja (Soybean), Olea Europa (Olive) Leaf Extract, Acacia Senegal Gum, Cellulose, Leuconostoc/ Raddish Root Ferment Filtrate, Leuconostoc Ferment Filtrate, Magnesium Aluminum Silicate, Pullulan, Sorbitol, Tocopherol, Trehalose, Water.

Gözler, güzelliğin bir yansıması, ifadesidir. Bunun farkında olan kadınlar, gözlerini ve gözlerinin güzelliğini ön plana çıkaracak ürünler kullanmaktan çekinmezler. Uzun, kıvrık ve hacimli kirpikler, bakışlara çarpıcılık kazandırır.

Ancak göz bölgesi çok hassas yapıdadır, kullanılacak ürünlerin özenle seçilmesi gerekir. Aksi takdirde kirpiklerde dökülme, seyrelme görülebilir. 

Physicians Formula Organic Wear CC Mascara Ultra Black, kirpiklerin daha kıvrık ve bakımlı görünmesinde etkilidir. Doğal ve organik içeriklerle formülize edilmiştir. Parfüm, paraben, gluten içermez.

Kirpiklerinize hacimli, kıvrık bir görünüm sunar; kirpikkıvırma aksesuarı kullanmanıza gerek kalmaz. Ekstra siyah rengi ile etkili ve çekici bakışlara sahip olmanıza yardımcıdır.

Zararlı kimyasallardan arındırılmış formülü ile kirpiklerinize zarar vermeden, şekil ve dolgunluk kazandırmaya, uzun süre kalıcılığını korumaya çalışır.

Ürünün şekillendirici fırçası, geri dönüşümlü özelliğe sahiptir.

Physicians Formula Organic Wear CC Mascara Ultra Black, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Organic Wear CC Mascara Ultra Black

66.1TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim