Physicians Formula Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara Ultra Black

Physicians Formula Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara Ultra Black
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara Ultra Black

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30744

44386064157

5/1
100.68 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara Ultra Black

Physicians Formula Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara Ultra Black

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara Ultra Black

Ürün Miktarı: 7.0 gr

Kullanım Alanı: Kirpikler

Ürün Özellikleri: Yüksek pigmentli formülü ve siyah rengi ile kirpiklerinize yoğun bir görünüm sunmaya yardımcıdır. Kirpiklerinize sunduğu yoğun görünümü uzun süre korumayı amaçlar. Taraklı fırçası kirpiklerinizi tek tek ayırır ve daha uzun görünmesine yardımcı olur. Dramatik bakışlar elde etmenizde etkili olabilir. İçeriğide paraben ve gluten bulunmaz. Dermatolojik olarak test edilen ürün, hassas ciltlerde kullanıma uygundur.

Sonuç: Kirpiklerinize çarpıcı bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kirpik diplerinden uçlarına doğru, rimel fırçasıyla uygulama yapılır. Daha hacimli bir görünüm için uygulamayı tekrarlayabilirsiniz. İstediğiniz ve/veya ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta uygulama yapabilirsiniz.

İçerik: Water, Beeswax, Iron Oxides, Copernicia Cerifera (Carnauba) Wax. PVP, Cyclopentasiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Glyceryl Stearate, Propylene Glycol, Stearate SE, Stearic Acid, Triethanolamine, Oleic Acid, PTFE, Fragrance, Tocopheryl Acetate, Epimedium Sagittatum Extract, Panthenol, Theobroma Cacao (Cocoa) Fruit Powder, Androstadienone, Pregnadienol, VP/Hexadecene Copolymer, Black 2, Caprylyl Glycol, Cellulose Gum, Glycerin, Magnesium Aluminum Silicate, Octyldodecanol, Simethicone, Sorbic Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol

 

Uzun, çarpıcı ve siyah kirpikler, çekici ve etkileyici bakışlar için oldukça önemlidir. Bu yüzden kadınların vazgeçilmez makyaj malzemelerinden biri de maskaralardır. Göz makyajında hatta makyaj yapımında kirpikleri hacimli gösteren ürünlerin kullanımı oldukça önemlidir.

Maskaralar, kirpikleri belirgin, yoğun, dolgun ya da uzun göstermeye yardımcı olur.

 

Physicians Formula Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara Ultra Black, siyah rengi ve etkili formülü ile kirpiklerinize hacimli, bakışlarınıza dramatik bir görünüm sunmaya yardımcı olur. Bu etkisini uzun süre korumayı amaçlar.

Hangi maskarayı kullandığınız kadar, uygulama şekliniz de önemlidir. Doğru bir uygulama biçimi ile çarpıcı kirpiklere sahip olabilirsiniz.

 

Physicians Formula Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara Ultra Black, Turuncukasa.com adresinde indirimli fiyata satılan bir üründür.

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Sexy Booster Cat Eye Collection Mascara Ultra Black

100.68TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim