Physicians Formula Shimmer Strips Extreme Işıltılı Asansörlü 3'lü Göz Kalemi

Physicians Formula Shimmer Strips Extreme Işıltılı 3'lü Göz Kalemi Nude
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Shimmer Strips Extreme Işıltılı 3'lü Göz Kalemi Nude
  • Physicians Formula Shimmer Strips Extreme Işıltılı 3'lü Göz Kalemi Nude

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30754

44386064126

5/1
90.51 TL
Seçenek
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Shimmer Strips Extreme Işıltılı 3'lü Göz Kalemi

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Shimmer Strips Extreme Işıltılı 3'lü Göz Kalemi

Ürün Miktarı: 0.85 gr

Cilt Tipi: Tüm cilt tipleri

Ürün Özellikleri: Gözlerinizi belirgin bir hale getirmeye ve göz makyajınızı tamamlamaya yardımcı olmak üzere tasarlanmıştır. Parlak yapısı ile gözlere aydınlık ve ışıltılı bir görünüm sunmaya yardım eder. Göz kalemlerinin yoğun pigmentli formülü kalıcılığını uzun süre korumaya çalışır. 3 farklı renkten oluşan göz kalemleri ile isterseniz doğal, isterseniz dramatik, isterseniz de daha eğlenceli bir görünüm elde edebilirsiniz.

Sonuç: Gözlerinizi belirgin hale getirmeye ve göz makyajınızı tamamlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Alt kirpiklerinizin arasına, üst kirpiklerinizin diplerine dilediğiniz gibi bir uygulama yapabilirsiniz.

İçerik: Dimethicone, Calcium Aluminum Borosilicate, Polyethylene, Trimethylsiloxysilicate, Synthetic Wax, Squalane, Polybutene, Silica, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Tin Oxide, Lecithin, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Citric Acid May Contain: Bismuth Oxychloride, Black 2, Blue 1 Lake, Chromium Hydroxide Green, Chromium Oxide Greens, Carmine, Ferric Ammonium Ferrocyanide, Ferric Ferrocyanide, Iron Oxides, Manganese Violet, Mica, Titanium Dioxide,Yellow 5 Lake.

 

Göz kalemi, göz makyajının en vazgeçilmez malzemelerinden biridir. Göz kalemi ile gözleri belirgin hale getirmek, buğulu bir görünüm vermek, gözleri olduğundan daha büyük ya da daha küçük göstermek mümkündür.

Göz kalemi, kirpik diplerine, göz pınarlarına, göz kapakların üzerine farklı uygulamalarla farklı makyaj tarzları elde edebilirsiniz.

Physicians Formula Işıltılı Göz Kalemleri, gözlerinize aydınlık bir görünüm sunmaya yardım eder. 3 farklı renk tonu ile dilediğiniz tarzda bir makyaj yapabilirsiniz.

 

Physicians Formula Shimmer Strips Extreme Işıltılı 3'lü Göz Kalemi, Turuncukasa.com’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş verin ve makyaj yapmanın keyfini Pyhsicians Formula makyaj ürünleri ile çıkarın.



 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Shimmer Strips Extreme Işıltılı Asansörlü 3'lü Göz Kalemi

90.51TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim