Physicians Formula Süper CC+ Pudra SPF 30 Light - Medium

Physicians Formula Süper CC+ Pudra SPF 30 Light - Medium
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Süper CC+ Pudra SPF 30 Light - Medium

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30155

44386062160

5/1
137.29 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Süper CC+ Pudra SPF 30 Light – Medium

Physicians Formula Süper CC+ Pudra SPF 30 Light – Medium

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Süper CC+ Pudra SPF 30 Light – Medium

Ürün Miktarı: 8,5 g

Ürün Özellikleri: Cilt kusurlarını, yaşlılık belirtilerini ve renk tonu farklılıklarını kapatmaya çalışır. Sarı, pembe ve yeşil renk pigmentleriyle formülize edilmiştir. Cilde doğal, kusursuz ve genç bir görünüm sunmayı amaçlar. Tek başına kullanılabildiği gibi, makyaj bazı olarak da kullanılabilir. Güneşin zararlı ışınlarına karşı Spf 20 derecelik koruma sağlar. UVA ve UVB koruması içerir. Serinin diğer ürünleri ile birlikte kullanıldığında daha etkili sonuçlar elde etmek mümkündür. Aynalı kutusu ve uygulama fırçası ile size uygulama kolaylığı sağlar.

Sonuç: Cildinize kusursuz bir görünüm sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Tek başına veya CC krem ya da kapatıcı üzerine uygulama yapılabilir. Bir fırça yardımıyla tüm yüz ve boyun bölgesine uygulayabilirsiniz. Göz çevrenizden uzakta tutmaya özen gösterin. Güneşe çıkmadan yaklaşık 20 dakika önce uygulamanız önerilir.

İçerik: Titanium Dioxide 15%, Zinc Oxide 10% Inactive Ingredients: Mica, Boron Nitride, Zinc Stearate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Calcium Aluminum Borosilicate, Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Lauoryl Lysine, Triethylhexanoin, Glyceryl Caprylate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Glycerin, Hydroxycapric Acid, Hydroxycaprylic Acid, Hydroxycinnamic Acid, Lysolecithin, PEG-4, Perilla Ocymoides Seed Oil, Retinyl Palmitate, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Silica, Teprenone, Tetrahexyldecyl Ascorbate, Tocopheryl Acetate, Potassium Sorbate, Sodium Dehydroacetate, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide .

Her kadın güzelliğini korumak ya da ortaya çıkarmak ister. Bunun için çeşitli kozmetik malzemelerinden yardım alabilirler.

Cildimiz, güzelliğimizin, gençliğimizin yansımasıdır. Cildin narin ve hassas bir yapısı vardır; cilt üzerinde her ürün kullanılamaz. İçeriğinden emin olmadığınız veya kimyasal içerikli ürünler, cildinize zarar verir.

Doğal içeriklerle formülize edilen, çarpıcı renklere ve geniş ürün yelpazesine sahip olan Physicians Formula markası, geniş bir kullanıcı kitlesine sahiptir.

Physicians Formula Süper CC+ Pudra SPF 30 Light – Medium, cilttonunuzda düzelme ve eşitlenme sağlamaya yardımcı olmak için geliştirilmiştir.

Pembe, sarı ve yeşil renk pigmentleriyle formülize edilmiştir. Cilde parlak, pürüzsüz ve doğal bir görünüm sunmaya yardımcı olur. Paraben, parfüm ve gluten içermez.

Cilt kusurlarını, ton farklılıklarını ve yaşlılık belirtilerini kapatmada yardımcıdır. Çok amaçlı kullanıma sahiptir, arzunuza göre tek başına kullanabileceğiniz gibi, makyaj bazı olarak da kullanabilirsiniz.

UVA ve UVB ışınlarına karşı Spf 30 derecelik bir koruma sağlar.

Physicians Formula Süper CC+ Pudra SPF 30 Light – Medium, Turuncukasa’da indirimli fiyata satılmaktadır. Hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Süper CC+ Pudra SPF 30 Light - Medium

137.29TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim