Physicians Formula Youthful Wear Spotless Powder Spf 15 Translucent

Physicians Formula Youthful Wear Spotless Powder Spf 15 Translucent
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physicians Formula Youthful Wear Spotless Powder Spf 15 Translucent

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30119

44386062108

5/1
115.93 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physicians Formula Youthful Wear Spotless Powder Spf 15 Translucent

Physicians Formula Youthful Wear Pudra Translucent SPF 15

Marka Adı: Physicians Formula

Ürün Adı: Physicians Formula Youthful Wear Spotless Powder Spf 15 Translucent

Ürün Miktarı: 9.5 g

Ürün Özellikleri: Ciltteki koyu leke görünümüyle mücadele etmeye, cilt kusurlarını gizlemeye yardımcı olur. Cilde aydınlık, renk tonu eşitlenmiş bir görünüm sunmaya çalışır. Paraben ve gluten içermez, cildin nefes almasına izin verir. Cildi yaşlanma etkilerine ve güneş ışınlarına karşı korumaya çalışır. Spf 15 derecelik bir koruma sağlar. Ürünün kutusu aynalıdır ve fırçası bulunmaktadır.

Sonuç: Cildinize aydınlık ve kusursuz bir kapatıcılık sunmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Fırça ile ürünü tüm yüz ve boyun bölgesine uygulayın. Eğer kuru bir cilde sahipseniz, ürünü uygulamadan önce nemlendirici kullanabilirsiniz. Göz bölgeniz ile temasından kaçının. Tahriş olmuş cilt üzerinde uygulama yapmanız önerilmez.

İçerik: Active Ingredient: Titanium Dioxide Inactive Ingredients: Talc, Zea Mays (Corn) Starch, Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Dimethicone, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Laminaria Digitata Extract, Ceramide 3, Olive Glycerides , Nylon-12, Alcohol, Dimethiconol, Fragrance, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Magnesium Silicate, Nylon 6/12, Octyldodecanol, Octyldodecyl Oleate, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Silica, Solidago Virgaurea (Goldenrod) Extract, Tin Oxide, Tocopherol, Water, Zinc Stearate, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Dehydroacetic Acid, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol.

Kadınlar çoğu zaman makyaj ile cilt kusurlarını kapatmaya, güzelliklerini ortaya çıkarmaya çalışırlar.

Physicians Formula Youthful Wear Pudra Translucent SPF 15, cilt üzerindeki koyu leke görünümünü kapatmaya yardımcı pudradır. Alerji yapma riski minimumdur. Paraben ve gluten içermez. Cildinize aydınlık, eşitlenmiş bir görünüm sunmaya çalışır. Gözenekleri tıkamaz ve cildin nefes almasına izin verir.

Cilde daha genç bir görünüm sunmaya çalışır. Güneş ışınlarına karşı SPF 15 derecesinde koruma sağlar.

Güneşin zararlı ışınları, cilde ciddi anlamda zarar verir ve leke oluşumuna erken yaşlanmaya sebep olabilir. Güneşe çıkmadan önce muhakkak koruyucu ürünler kullanılması, açık renk kıyafetler giyilmesi, şapka takılması gerekir.

Physicians Formula Youthful Wear Pudra Translucent SPF 15, uzun süre ciltte kalıcılığını sürdürür, yüzme veya terleme durumunda yenilenmelidir. Cildi korumaya, parlak görünüm sunmaya, leke oluşumunu azaltmaya yardımcı olur. Yaşlılık karşıtı etkiye sahiptir.

Physicians Formula markasına ait;

Physicians Formula Youthful Wear Medium+Yello,

Physicians Formula Youthful Wear Light+Yellow ürünlerini de deneyimleyebilirsiniz.

Physicians Formula Youthful Wear Spotless Powder Spf 15 Translucent, Turuncu Kasa’ da uygun fiyata satılan bir üründür. Sitemizi takip ederek indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Youthful Wear Spotless Powder Spf 15 Translucent

115.93TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim