Physicians Formula Youthful Wear Spotless Foundation & Brush SPF 15 - Fırçalı Fondöten

Physıcıans Formula Youthful Wear Spotless Foundation & Brush SPF 15 Light - Fırçalı Fondöten
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Physıcıans Formula Youthful Wear Spotless Foundation & Brush SPF 15 Light - Fırçalı Fondöten

Markası : Physicians Formula Ürünlerini Gör

30156

0044386062252

55
161.69 TL
Seçenek
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Physıcıans Formula Youthful Wear Spotless Foundation & Brush SPF 15 - Fırçalı Fondöten

(Likit Fondöten)

Physıcıans Formula Youthful Wear Spotless Foundation & Brush SPF 15 Light - Fırçalı Fondöten

Marka Adı: Physıcıans Formula

Ürün Adı: Physıcıans Formula Youthful Wear Spotless Foundation & Brush SPF 15 - Fırçalı Fondöten

Ürün Miktarı: 28.35 g fondöten ve fırça hediyesi

Ürün Özellikleri: Cilt kusurlarınızı kapatmaya, genç, doğal ve kusursuz bir görünüm sunmaya yardımcıdır. Paraben içermeyen bir formüle sahiptir. Cilt gözeneklerinin nefes almasına izin verir. Spf 15 derecesinde güneş koruması sağlar. Cilt yüzeyinde bulunan koyu leke görünümünde düzelme sağlamaya çalışır.

Sonuç: Cildinize kapatıcılık sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kullanmadan önce ürünü çalkalamanız önerilir. Uygulama fırçası üzerine 2-3 damla damlattığınız ürünü, yüzünüze uygulayın. Göz ile temas ettirmemeniz önerilir.

İçerik: Active Ingredient: Octinoxate 3% Inactive ingredients: Isododecane, Cyclohexasiloxane, Dimethicone, Mica, PEG-10 Dimethicone, Phenyl Trimethicone, Disteardimonium Hectorite,  Vinyl Dimethicone/Methicone Silsesquioxane Crosspolymer, Cyclopentasiloxane, Polymethylsilsesquioxane, Calcium Aluminum Borosilicate, Ribes Nigrum (Black Currant) Seed Oil, Paeonia Suffruticosa Root Extract, Laminaria Digitata Extract, Ceramide 3, Olive Glycerides, Nylon-12, Polyamide-5, Caprylic/Capric Triglyceride, Alcohol, Benzyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Dehydroacetic Acid, Ethylhexylglycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Hexylene Glycol, Octyldodecanol, Octyldodecyl Oleate, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Polysilicone -11, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Solidago Virgaurea (Goldenrod) Extract, Propylene Carbonate, Tocopherol, Tocopheryl Acetate, Triethoxycaprylylsilane, Water, Phenoxyethanol.

Cildimiz pek çok farklı etkene bağlı olarak yıpranır, yorulur ve yaşlanır. Güneşin zararlı ışınları, kullanılan kozmetikler, kimyasal içerikli ürünler, güneşe koruyucusuz çıkmak, ciltte lekelenmelere, çizgi görünümlerine, kuruluklara sebep olabilir.

Herkes pürüzsüz, ışıltılı ve genç görünümlü bir cilde sahip olmak ister. Physıcıans Formula markası, geliştirdiği ürünlerle, cildinizin sağlığını ve güzelliğini korumaya çalışır.

Physıcıans Formula Youthful Wear Spotless Foundation & Brush SPF 15 - Fırçalı Fondöten, cilt yüzeyinde bulunan koyu leke görünümünü kapatmaya çalışır.

Cildinize daha genç, daha kusursuz bir görünüm sunmayı amaçlar. Cilt üzerinde uzun süre kalıcılık sağlar. Alerji yapma riski minimumdur ve cilt gözeneklerinde tıkanmaya neden olmaz.

Fırçası ile birlikte kullanıma sunulan ürün, Spf 15 derecesinde güneş koruması sağlar.

Güneşin zararlı ışınlarının cilde ciddi derecede zararları vardır. Physıcıans Formula Youthful Wear Spotless Foundation & Brush SPF 15 Fondöten, cildinize kapatıcılık sağlarken, aynı zamanda koruma da sağlar.

Physıcıans Formula markasına ait;

Physicians Formula Youthful Wear Pudra Translucent SPF 15,

Physicians Formula Youthful Wear Medium+Yello,

Physicians Formula Youthful Wear Light+Yellow ürünlerini de kullanabilirsiniz.

Physıcıans Formula Youthful Wear Spotless Foundation & Brush SPF 15 - Fırçalı Fondöten, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır.

Yorumlar
s** **
25.10.2022
seda

ürün sorunsuz elime ulaştı başarılı bir ürün

a** **
02.06.2021
çok güzel kapatıcı

yüzü pürüzsüz bir görünüme kavuşturuyor

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Physicians Formula Youthful Wear Spotless Foundation & Brush SPF 15 - Fırçalı Fondöten

161.69TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim