Phyto 7 Day Cream 50 ml - Kuru Saçlar için 7 Bitki Özlü Günlük Nemlendirici Krem

Phyto 7 Day Cream 50 ml - Kuru Saçlar için7 Bitki Özlü Günlük Nemlendirici Krem
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Phyto 7 Day Cream 50 ml - Kuru Saçlar için7 Bitki Özlü Günlük Nemlendirici Krem

Markası : Phyto Ürünlerini Gör

30097

618059162015

5/1
PİYASA FİYATI 294.00 TL
SATIŞ FİYATI 264.6 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Phyto 7 Day Cream 50 ml - Kuru Saçlar için 7 Bitki Özlü Günlük Nemlendirici Krem :

Phyto 7 Day Cream 50 ml - Kuru Saçlar için Bitki Özlü Günlük Nemlendirici Krem :

Marka Adı : Phyto

Ürün Adı : Phyto 7 Day Cream 50 ml - Kuru Saçlar için Bitki Özlü Günlük Nemlendirici Krem

Ürün Miktarı : 50 ml

Ürün Özellikleri : Kuru saçlara özel bitkisel içerikli nemlendirici kremdir. 7 farklı bitkisel özün bir araya gelmesiyle oluşturulan saç kremi saçların yeniden yapılanmasını sağlamaya yardımcı olur. Saç tellerini derinlemesine nemlendirmeye yardımcı olabilecek bitkiler özenle seçilmiştir. Saçlara ipeksi yumuşaklık ve canlılık kazandırmak için yardımcı olan krem durulanmaz. Saçlara esneklik ve nem kazandırmak için yardımcıdır.

Sonuç : Kuru yapıda olan saçlara nem vermeye yardımcı bakım kremidir.

Kullanım Şekli : Saçlarınızı yıkadıktan sonra kuru ya da nemli saça uç kısımlarına daha yoğun olarak kremi uygulayınız ve saçlara şekil veriniz.

İçerik : Mallow, calendula, sage, burdock, willow, soybean, rosemary içermektedir.

İnsanlar fiziksel, zihinsel, duygusal anlamlarda birbirlerinden farklıdırlar, her yönden farklı olan kişiler buna bağlı olarak da farklı ihtiyaçlara, farklı özelliklere sahiptirler. Saçımız ve cildimiz de aynı tüm canlılar gibi farklı özelliklerdedir ve farklı ihtiyaçlara sahiptir.

Phyto 7 Day Cream 50 ml - Kuru Saçlar için Bitki Özlü Günlük Nemlendirici Krem

Saç yapımız da farklıdır, bazı kişiler yağlı saçlara sahipken, bazı kişiler ise kuru saçlara ya da kepekli saçlara sahip olabilirler. Kullanacağınız ürünler buna dikkat edilerek seçildiğinde etkili sonuçlar alınabilir. Phyto 7 Day Cream 50 ml - Kuru Saçlar için Bitki Özlü Günlük Nemlendirici Krem, saç yapısı kuru olan kişiler için tasarlanmıştır. İçerdiği bitkiler yeniden yapılandırma ve nem verme özelliğine sahiptir ve saç tellerine yumuşaklık, parlaklık ve esneklik kazandırmaya yardım eder.

Saç kremi, saçların nemini korumaya ve ipeksi bir yapı kazandırmaya da yardımcı olur. Durulanma gerektirmeyen saç kremi ile saçlarınızı daha kolay tarayabilir ve şekillendirebilirsiniz.

Saçlar sık sık yıkanma, bazı kozmetik işlemler, şekillendirme ve renklendirme uygulamaları, yetersiz su tüketme gibi etkilerle kurur ve canlılığını, yumuşaklığını yitirir. Bu da bakımsız görünmesine, kabarmasına ve koparak dökülmelere, kırılmalara yol açabilir. Uygun bir nemlendirici kullanarak tıpkı cildimizi nemlendirdiğimiz gibi saçların da nem kazanması gerekmektedir.

İçeriğinde bulunan mallow, calendula, sage, burdock, willow, soybean, rosemary bitkileri özenle seçilmiş ve uzun çalışmalar sonunda formülü ortaya çıkartılmıştır.

Phyto ürünleri bitkisel destek sağlayarak saçlarınızın daha canlı, parlak, güzel ve bakımlı olmalarını desteklemeye yardımcı olur.

Phyto 7 Day Cream 50 ml - Kuru Saçlar için Bitki Özlü Günlük Nemlendirici Krem, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Phyto 7 Day Cream 50 ml - Kuru Saçlar için 7 Bitki Özlü Günlük Nemlendirici Krem

264.6TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim