Phyto 9 Nourishing Day Cream 50ml 9 Bitki Özlü Günlük Besleyici Bakım Kremi

Phyto 9 Nourishing Day Cream 50ml 9 Bitki Özlü Günlük Besleyici Bakım Kremi
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Phyto 9 Nourishing Day Cream 50ml 9 Bitki Özlü Günlük Besleyici Bakım Kremi

Markası : Phyto Ürünlerini Gör

30098

3338221003812

55
PİYASA FİYATI 589.00 TL
SATIŞ FİYATI 471.2 TL
1809
Kişinin Favorisi

Phyto 9 Nourishing Day Cream 50ml

Phyto 9 Nourishing Day Cream 50ml

Marka Adı: Phyto 9

Ürün Adı: Phyto 9 Nourishing Day Cream

Ürün Miktarı: 50 ml

Ürün Özellikleri: Çok kuru saçlar için geliştirilmiş bir üründür. Saçlara nem desteği sağlamaya ve canlılık katmaya çalışır. Saçları beslemeye ve yumuşaklık katmaya yardımcı olur. Saçları içten dışa doğru korumaya çalışır. Saça bakım yapmaya ve esnekliğini artırmaya yardımcı olur. Bitkisel özlerle formülize edilmiştir.

Sonuç: Saçlara nem desteği sağlamaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Kuru veya nemli saç uçlarına uygulanır. Nohut büyüklüğündeki ürün, saç uçlarına masaj yaparak uygulanır. Günlük kullanıma uygundur.

İçerik: Althaea Oficinalis Extract (Mucilage Végétal), Macadamia Ternifolia Seed Oil, Arctium Majus Root Extract (Bardane), Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract (Romarin), Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract (Sauge), Calendula Officinalis Flower Extract, Salix Alba (Willow) Leaf Extract (Saule), Hypericum Perforatum Extract (Millepertuis), Lecithin (Soja), Sodium Dehydroacetate, Propylene Glycol, Phenoxyethanol, Parabens (Butyl, Ethyl).

Phyto 9 Nourishing Day Cream

Kuru saçlara kalıtsal olarak sahip olabileceğiniz gibi, birtakım iç ve dış faktörlerin etkisiyle de sahip olabilirsiniz. Saça sık sık işlem yaptırmak, kuaför işlemleri, yetersiz ve sağlıksız beslenme, saçta kuruluğa sebep olabilir.

Kuru saçlar mat ve cansız görünür. Saç uçlarında çatallaşmalar, koparak dökülmeler görülebilir. Kuru saçlarda saç uçları, saç köklerine daha kuru özelliktedir.

Kuru saç yapısına sahip kimselerin, saçlarını neme doyurmaları gerekir. Ayrıca saç yapısına uygun olarak seçecekleri ürünler ile de canlılık kazanmış saçlara sahip olabilirler.

Phyto 9 Nourishing Day Cream, çok kuru saçlar için geliştirilmiştir. Bitki özleri içeren ürün, saça bakım sağlamaya çalışır.

Saçı beslemeye ve nem ihtiyacını karşılamaya yardımcı olur. Saça ipeksi bir yumuşaklık sağlamaya ve saçın esnekliğini artırmaya çalışır.

Phyto 9 Nourishing Day Cream içeriğinde;

Makadamya yağı,

Soya fasulyesi, aynı safa çiçeği,

Ebegümeci,

Dulavrat otu bulunur.

Phyto 9 Nourishing Day Cream, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılan bir üründür.

Yorumlar
r** s**
27.11.2023
güzelllll

ürün çok güzel severek kullanıyorum

F** U**
27.11.2023
hızlı kargo

ürünü begenerk kullanıyorum

G** **
27.11.2023
kargo ve hızlı teslimat icin tsk ederim.

Memnun kaldim, yaklasık 2 aydir kullanıyorum.Banyodan sonra sürüyorum ve pamuk gibi yapıyor saclarımı.Ozenli kargo ve hızlı teslimat icin tsk ederim.<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Phyto 9 Nourishing Day Cream 50ml 9 Bitki Özlü Günlük Besleyici Bakım Kremi

471.2TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim