Phyto Apaisant Hassas ve Yıpranmış Saç Derisini Rahatlatmaya Yardımcı Şampuan 250 ml

Phyto PhytoApaisant 250 ml - Hassas ve Yıpranmış Saç Derisini Rahatlatmaya Yardımcı Şampuan
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Phyto PhytoApaisant 250 ml - Hassas ve Yıpranmış Saç Derisini Rahatlatmaya Yardımcı Şampuan

Markası : Phyto Ürünlerini Gör

30104

3338221003034

55
PİYASA FİYATI 554.00 TL
SATIŞ FİYATI 387.8 TL
454
Kişinin Favorisi

Phyto PhytoApaisant 250 ml - Hassas ve Yıpranmış Saç Derisini Rahatlatmaya Yardımcı Şampuan :

Marka Adı : Phyto

Ürün Adı : Phyto PhytoApaisant 250 ml - Hassas ve Yıpranmış Saç Derisini Rahatlatmaya Yardımcı Şampuan

Ürün Miktarı : 250 ml.

Ürün Özellikleri : Saç derisinde yaşadığınız hassasiyet, tahriş, kuruluk sorunlarını gidermeye yardımcı olmak için tasarlanmış şampuandır. Saç derisini rahatlatarak hassasiyetini yatıştırmaya, deriyi nemlendirmeye ve saçlarınızın sağlıklı görünüm kazanmasını sağlamaya yardım eder. Alerji yapma riski en alt seviyede tutularak üretilmiştir. Saç derinizi yumuşak bir şekilde arındırmaya yardımcı olur.

Sonuç : Hassas, tahriş olmuş, kuru saç derisine bakım sağlamaya yardımcı şampuandır.

Kullanım Şekli : Islak saçlara masaj yaparak uygulayınız, 2 dakika kadar bekledikten sonra saçlarınızı durulayınız.

İçerik : Semiz otu özütü, ıhlamur, çarkıfelek çiçeği, hindiba kökü özü içermektedir. İçeriğinde sülfat bulunmaz.

Banyo yapmak kişisel bakımın bir parçasıdır. Banyo sırasında saçlarımızda musluk suyunun ve temizleme sırasında kullandığınız şampuanların etkisiyle kolayca kurur ve tahriş olabilir. Saçlı deri de tıpkı vücudumuzdaki diğer bölgelerdeki cildimiz gibi bakıma gereksinim duyar, kolayca yıpranabilir.

Saçlı deride yaşanan sorunlar saçların yapısını da etkiler bu nedenle sorununuz için uygun olan ürünleri kullanmak çok önemlidir.

Phyto PhytoApaisant 250 ml - Hassas ve Yıpranmış Saç Derisini Rahatlatmaya Yardımcı Phyto Şampuan, saçlı deride yaşadığınız tahriş, kuruluk, hassasiyet sorunu için tasarlanmıştır. Saçlı dokuyu nazik bir şekilde temizlerken, nem vermeye, yatıştırıcı bakım sağlamaya yardım eder. İhtiyacı olan bakımı ve nemi alan saç derisi ile daha sağlıklı ve canlı saçlara kavuşabilirsiniz. İçeriğinde sülfat bulunmayan şampuanın alerji yapma riski en alt seviyede tutulmuştur. Saçlı deriyi yumuşak bir şekilde temizlerken saç tellerine de bakım yapmaya yardımcı olur.

Saçların yıkanması önemli bir konudur. Çünkü saçlarımızı bazen her gün, bazen gün aşırı yıkarız ve sık yıkanan saçlar yanlış ürünler kullanıldığında kolayca hasarlanır, saç derisi ve saç telleri zarar görebilir bu nedenle kullanacağınız ürünü özenle seçmeli, yaşadığınız soruna yönelik ürünler kullanmalısınız.

Phyto ürünleri, bitkisel içeriklerle formüle edilmişlerdir ve saçlarınız için pek çok farklı ürün çeşidine sahiptir. Yaşadığınız sorunlara ve saçınızın ihtiyacına uygun olan ürünü seçerek, siz de saçlarınızda istediğiniz etkiyi elde edebilirsiniz.

Phyto PhytoApaisant 250 ml - Hassas ve Yıpranmış Saç Derisini Rahatlatmaya Yardımcı Şampuan, Turuncu Kasa’da ucuz fiyata fırsatı ile satılan bir üründür, inceleyin, indirim fırsatlarını siz de yakalayın.

Yorumlar
a** y**
27.11.2023
ürünüm geldi eşim için aldım kullanıyor çok memnun

ürünüm geldi eşim için aldım kullanıyor çok memnun<br /> <br /> <br />

i** **
27.11.2023
kepek sorunu yok

oğlum kullanıyor, kepek sorunu kalmadı<br /> <br />

y** e**
27.11.2023
güzell

Dün geldi hemen denedim. Kabuklu dökülme mevcut, aynı zamanda kaşıntı da var. Benim elim de rahat durmaz, koparırım genelde. Bir kez kullandım ama fayda etti, kepek gözle görülür şekilde azaldı. Kaşıntım yok. Saç diplerimi de temizledi. Kıvırcık saçlıyım, buklelerde sönme de yapmadı. Memnun kaldım, kullandıkça güncellerim.<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Phyto Apaisant Hassas ve Yıpranmış Saç Derisini Rahatlatmaya Yardımcı Şampuan 250 ml

387.8TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim