Phyto Phytovolume Shampoo İnce Telli Saçlar için Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan 250 ml

Phyto Phytovolume Shampoo İnce Telli Saçlar için Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan 250 ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Phyto Phytovolume Shampoo İnce Telli Saçlar için Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan 250 ml

Markası : Phyto Ürünlerini Gör

30095

3701436916183

55
PİYASA FİYATI 554.00 TL
SATIŞ FİYATI 470.9 TL
1807
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Phyto Phytovolume Shampoo İnce Telli Saçlar için Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan 250 ml

Marka Adı: Phyto

Ürün Adı: Phyto Phytovolume Shampoo İnce Telli Saçlar için Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan

Ürün Miktarı: 250 ml

Ürün Özellikleri: İnce telli saçların kullanımın auygun olarak geliştirilmiş bir üründür. Saçlara dolgunluk ve hacim katmaya yardımcı olur. Saçlara kökten itibaren canlılık kazandırmaya çalışır. Saçı temizlerken ağırlık vermez. Saçın sebum dengesini korumaya çalışır.

Sonuç: İnce telli saçlara hacim kazandırmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Nemli saça masaj yaparak uygulanır ve durulanır.

İçerik: Achillea Millefolium Extract, Water, Potentilla Erecta Root Extract, Sodium Lauroyl Sarcosinate.Cocamidopropyl Hydroxysultaine.Cocamidopropyl Betaine, Disodium Cocoamphodiacetate.Sodium Chloride, Fragrance, Lauryl Pyrrolidone, Hydrolyzed Rhodophycea Extract, Sambucus Nigra Flower Water, Polyquaternium-70, Polyquaternium-22, Citric Acid, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Panthenol, Chlorphenesin, Dipropylene Glycol, Propylene Glycol, Paullinia Cupana Fruit Extract, Black Currant Fruit Extract, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Sodium Benzoate, Malic Acid, Alcohol, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Methylchloroisothiazolinone, Sodium Dehydroacetate, Methylisothiazolinone, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Tocopherol.

İnce telli saçlar, sönük ve cansız bir görünümdedir. İnce telli saçlara şekil vermek de zordur.

Saçınızın ince telli olması sizin elinde olan bir şey değildir. İnce telli saçlara sahip olmak, saçlarınızın sağlıksız görünmesine neden olmaz.

Ancak, saç yapınıza uygun olarak kullanmadığınız veya yanlış kozmetikler kullandığınız zaman saçlarınız sağlıksız görünümde olabilir.

Phyto Phytovolume Shampoo, ince telli saçlara uygun olarak geliştirilmiş bir şampuandır. İnce telli saçlara yoğun hacim kazandırmaya çalışır. Kitin ve kırmızı alg ekstreleri, guarana ekstresi, beşparmakotu özleri içerir.

Saça dolgunluk kazandırmaya ve saçın nem dengesini korumaya çalışır. Saça sağladığı dolgunluğun uzun süre korunmasında yardımcıdır. Saçları köklerden itibaren canlandırmaya çalışır. Zengin içeriği sayesinde saçları temizlerken, ağırlaştırmaz.

İnce telli saçlar kırılmaya, dökülmeye ve yıpranmaya karşı daha savunmasızdır. İnce telli saçların yapısına uygun olarak kullanılan şampuanlar, saça ağırlık vermeden nemlendirmeye yardımcı olur. Phyto Phytovolume Shampoo, bu konuda size yardımcı olmak için geliştirilmiştir.

Phyto Phytovolume Shampoo İnce Telli Saçlar için Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan, Turuncu Kasa’ da uygun fiyata satılan bir üründür. Sitemizdeki kampanyaları takip edebilir ve indirim fırsatlarını yakalayabilirsiniz.

Yorumlar
g** k**
27.11.2023
paketleme harikayd

paketleme harikaydi urun orjinal tesekkur ederim. ince telli saclariniz varsa ve icerigi temiz bir sampuan istoyorsaniz o budur<br /> <br />

e** g**
27.11.2023
Kaliteli ürün

Kaliteli ürün<br /> <br /> <br />

n** y**
27.11.2023
gayet memnunum

Saclarim cok ince telli. Uzun suredir bu sampuani kullaniyorum, gayet memnunum<br /> <br />

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Phyto Phytovolume Shampoo İnce Telli Saçlar için Yoğun Hacim Kazandıran Şampuan 250 ml

470.9TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim