Prima Premium Care 3 Beden Midi Tekli Paket 27 'li

Prima Premium Care 3 Beden Midi Tekli Paket 27 'li
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Prima Premium Care 3 Beden Midi Tekli Paket 27 'li

Markası : Prima Ürünlerini Gör

30550

4015400691730

5/1
19.32 TL
Gelince Haber Ver! Stok Durumu: Stokta yok

Prima Premium Care 3 Beden Midi Tekli Paket 27’li

 

Marka Adı: Prima

Ürün Adı: Prima Premium Care 3 Beden Midi Tekli Paket 27’li

Ürün Miktarı: 1 Adet Paket içerisinde 27 tane bebek bezi bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri: Bebeğinizin 4 ve 9 kilo arasında olduğu dönemde bebeğin idrar ve dışkısını emerek dışarı taşırmayan ince yapıya sahip bez, tuvalet kontrolü sağlayana kadar hayatının ilk dönemlerinde yer alır.

Sonuç: Huzurlu bir gece ve neşeli sabahlar için üretilen bebek bezi ile Anne ve Babalara da sorunsuz keyifli anlar yaşatmaktadır.

Bebek doğduğu ilk aylarda idrar ve dışkısını kontrolsüz dışarı attığı için insanoğlu çok eski zamanlardan bu yana bebeklerin altına atıkları emebilecek bezler koymuşlardır.

Bebeğinizin cildi çok hassas olduğu için doğru bezleri tercih etmeniz gerekmektedir. İdrar ve dışkısını yaptıktan hemen sonra altını değiştirmelisiniz.  Bebeğinizin altı kuru olduğu sürece oluşabilecek pişikleri en aza indirmiş olursunuz.

Bebeğinizin bezli bölgesi bakıma ihtiyaç duymaktadır. Bebeğin altı temizlendikten sonra biraz hava alması için bekletilmeli ve pişik hafifletici krem sürülmelidir.

Uyku esnasında bebeği rahatsız etmemesi için bebek bezinin yan bantları kolay açılabilen bezleri tercih edin. Havanın beze girebilmesi için bebeğin altını bağlarken gevşek bağlamaya dikkat etmelisiniz. Çok gevşek bağlamakta sızıntılara neden olur.

 Bebeğinizin tuvalet alışkanlığı 2 yaşında başlamaktadır. Anlayışlı olmak bu konu da çok önem gerektirir. Sakin ve hep güler yüzlü olunuz. Gülümsemek bebek için terapi gibidir. Bu süreç kolay olmayabilir fakat bebeğiniz için de duygu yüklü ve meraklı bir gün geçirmesine neden olacaktır. Tuvalete gitmeyi istemeyebilir, altına kaçırabilir hatta tuvaleti olduğu halde kendisini sıkıp tutabilir. Küçük süprizlerle ve neşeli görünerek tuvalete gitmesini sağlayabilirsiniz. Bebeğinizin size muhtaç olduğunu her daim unutmayınız.

Kullanım Şekli: Bebeğinizin altını değiştirmeden önce ellerinizi yıkayınız. Bebeği düz bir zemine ve sizin görüş açısına doğru yatırınız. Bebeğinizin iki ayağını tutarak hafif yukarı kaldırınız ve bezi doğru yönüyle altına yerleştirdikten sonra yan bantlarını çok sıkı olmayacak şekilde bantlayınız. Eğer kirli bez değiştirdiyseniz ve altında hafif kızarıklarda var ise sabunlu su ile poposunu durulayınız. Islak mendil yardımı ile temizliyorsanız hafif dokunuşlarla siliniz. Bebeğinizin altının kuruladıktan sonra biraz hava almasını sağlayıp daha sonra bağlayabilirsiniz.

 

Prima Premium Care Turuncu Kasa’da indirimli fiyata satılmaktadır.

 

 

Yorumlar

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Prima Premium Care 3 Beden Midi Tekli Paket 27 'li

19.32TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim