Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300ml

Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300ml
Mobil Uygulamaya Özel Ekstra %10 İndirim
  • Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300ml
  • Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300ml

30195

8697581240981

55
PİYASA FİYATI 233.90 TL
SATIŞ FİYATI 198.82 TL
458
Kişinin Favorisi
Stok Durumu: Stoktaki son ürünler

Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300ml

Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300ml

Marka Adı: Prozinc

Ürün Adı: Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan

Ürün Miktarı: 300ml

Ürün Özellikleri: Tüm saç tiplerinin kullanımına uygun olan şampuan, günlük kullanıma uygundur. Saç dökülmesinin önüne geçmeye ve saçları kökten itibaren beslemeye yardımcı olur. Saç derisinin sebum dengesini korumaya çalışır. Saça kaybettiği canlılığı ve esneklik kazandırmayı amaçlar. Paraben içermez ve dermotolojik olarak test edilmiştir. Saçın doğal uzama sürecini destekler. Herhangi başka bir şampuanla birlikte kullanılması önerilmez.

Sonuç: Saç dökülmesinin önüne geçmeye yardımcıdır.

Kullanım Şekli: Prozinc Şampuan ıslak saça dairesel hareketlerle ve köpürtülerek uygulanır 2-3 dakika bekletildikten sonra durulanır. İhtiyaç duyulması halinde uygulama tekrarlanabilir. Düzenli ve sürekli kullanım ile daha olumlu sonuçlar elde edebilirsiniz. Prozinc Plus Losyon ile birlikte kullanılabilir.

İçerik:  Trichogen ve Saw Palmetto maddelerini içerir ve paraben içermez.

 

Saç dökülmesi pek çok kişinin yaşadığı sorunlardan birisidir. Saç dökülmesi kişinin hem dış görünümünü hem de psikolojisini etkiler. Saç dökülmesinin sebepleri farklılık gösterebilir. Hava değişimleri, fazla sıcak su ile saçları yıkamak, stres, üzüntü gibi etkiler saç dökülmesini tetikleyebilir.

 

Özellikle kadınların saç renginde sık sık değişim yapmaları, maşa, fön gibi işlemlere saçlarını maruz bırakmaları da saç dökülmesine ve yıpranmasına sebep olabilir.

 

Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300ml, günlük kullanıma uygun olarak geliştirilmiş saç bakım şampuanıdır. Etkili formülü ile saç dökülmesinin önüne geçmeye çalışır. Saçların canlanmasına ve köklerden itibaren beslenmesine yardımcı olur.

Tüm saç tiplerinin kullanımına uygun özelliktedir. Saçın doğal uzama sürecini olumlu yönde destekler. Paraben içermemektedir.

Saçın ve saç derisinin sebum dengesini sağlamaya çalışır. Çeşitli sebeplerden dolayı saçta görülen canlılık ve esneklik kaybının yeniden kazandırılmasında etkili olabilir.

 

Prozinc Plus Şampuan’ın başka şampuanla kullanımı önerilmez. Düzenli ve sürekli kullanım ile daha etkili sonuçlar ortaya çıkabilir.

 

Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300ml, Turuncu Kasa’ da indirimli fiyata satılmaktadır. Siz de hemen sipariş vererek sağlıklı saçlara sahip olabilirsiniz.

Yorumlar
e** b**
29.11.2023
güzel

severek kullanıyoruz

r** e**
29.11.2023
on numara

yabancı sitelere göre uygun

r** s**
29.11.2023
süper

ürün sağlam geldi

Ürün Hakkındaki Düşüncelerinizi Yazın

Prozinc Plus Saç Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan 300ml

198.82TL
Fırsat Ürünlerini Kapat Fırsat Ürünleri.
whatsapp ile bize yazın. Whatsapp İletişim